Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Het best gebakken vlees, de lekkerste rosé en originele side dishes: dit is de ultieme barbecuegids voor het zonnige weer

10/08/2023 - 12:25
"Nu we die barbecue éindelijk kunnen bovenhalen de komende dagen: vermijd stress en ontdek de beste tips voor een lekker, verrassend en goed gebakken buffet. Chef Hendrik Dierendonck leert je de kneepjes van het barbecuevak, grillmaster Peter De Clercq selecteert de beste ribbetjes, HLN-chef Jelle Beeckman tipt verrassende side dishes en sommelier Sepideh schenkt de meest verfrissende rosé in om dat alles mee door te spoelen. Van apéro tot dessert: zo pak je het slim aan."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Het best gebakken vlees, de lekkerste rosé en originele side dishes: dit is de ultieme barbecuegids voor het zonnige weer (10/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

Nu we die barbecue éindelijk kunnen bovenhalen de komende dagen: vermijd stress en ontdek de beste tips voor een lekker, verrassend en goed gebakken buffet. Chef Hendrik Dierendonck leert je de kneepjes van het barbecuevak, grillmaster Peter De Clercq selecteert de beste ribbetjes, HLN-chef Jelle Beeckman tipt verrassende side dishes en sommelier Sepideh schenkt de meest verfrissende rosé in om dat alles mee door te spoelen. Van apéro tot dessert: zo pak je het slim aan. [naar artikel]


2. HLN Eten gaat op zoek naar de lekkerste biefstuk-friet van Vlaanderen met ‘De Steak van Stijn’: “Bleu chaud gebakken vind ik absoluut de top” (01/10/2022 - Het Laatste Nieuws)

Een krokante korst, liefst onder 36 euro en met in ossenwit gebakken frietjes: zo eet arbeidseconoom Stijn Baert zijn steak-friet het liefst. Waar hij die bij voorkeur bestelt, lees je vanaf deze maand niét meer op zijn Instagram-account, wel bij HLN Eten. Als HLN-foodie zet Stijn de queeste naar de perfecte steak-friet verder via een handige restokaart, waarin je alle adressen en recensies van de biefstuk kan raadplegen voor je zelf ergens reserveert. Waar zal hij op letten? [naar artikel]


3. Luc Bellings zoekt en vindt de lekkerste frietjes en saté aan zee: “10/10, de goedkoopste is de grootste en lekkerste van allemaal” (05/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

Er is geen grotere klassieker dan heerlijke frietjes uit de frituur. Of je nu op vakantie bent of gewoon thuis, frietjes met mayonaise smaken altijd. Maar waar eet je de lekkerste aan de Belgische kust? En welke saté erbij overtuigt chef Luc Bellings in Knokke, Oostduinkerke, Middelkerke, Heist en Blankenberge? “Qua prijs-kwaliteit kan je hier zéker tevreden zijn.” [naar artikel]


4. De beste ovenhapjes uit de supermarkt, de lekkerste voordelige wijnen en een menu voor 13 euro: dit is onze ultieme gids voor de feestdagen (22/12/2022 - Het Laatste Nieuws)

Keuzestress hoort erbij wanneer je kerstavond organiseert. Maar in deze ultieme gids krijg je de beste tips voor lekkere, eenvoudige én goedkope feestdagen. Sterrenchef Luc Bellings selecteert de beste ovenhapjes uit de supermarkt, sommelier Sepideh kiest de beste en goedkoopste wijnen voor je uit en Piet Huysentruyt stelt een exclusief vijfgangenmenu samen voor 22,67 euro. En met dit handige trucje schat je perfect in hoeveel drank je moet voorzien op kerstavond. [naar artikel]


5. Zo maak je de lekkerste puree volgens chef-kok: “Dit is het ultieme ingrediënt” (04/12/2023 - Het Laatste Nieuws)

Stoemp is een klassieker in de Vlaamse keuken: naast frieten is puree het populairste aardappelgerecht. “Bloemkoolstoemp met worst en vleesjus kan zó goed smaken”, doet chef-kok Vadim Vesters van Bistro Monroe (Antwerpen) ons watertanden. Maar hoe maak je een smeuïge en egale puree? [naar artikel]


6. Van de lekkerste voordelige wijn tot de beste kant-en-klare saus: dit is onze ultieme gids voor de feestdagen (22/12/2023 - Het Laatste Nieuws)

Welke wijn of alcoholvrij drankje schenk je als aperitief? Welke kant-en-klare saus is lekker om jezelf tijd te besparen? En wat als je zelfs nog niet weet wat te serveren? De feestdagen zorgen voor heel wat keuzestress. Daarom bundelen we voor jou de beste tips voor lekkere én goedkope feestdagen. Sterrenchef Luc Bellings kiest onder meer zijn favoriete kroketten, HLN-chef Piet Huysentruyt schotelt je zijn kerstmenu voor en onze huissommelier Sepideh selecteert de ideale kerstwijn onder de 10 euro. [naar artikel]


7. Gedaan met de simpele hamburger: ‘Het ultieme hamburgerboek’ laat je originele variaties op tafel toveren (19/06/2021 - Het Belang van Limburg)

Hamburgers, nooit begrepen waarom dat toch zo populair is. In mijn jeugd was een hamburger nog een eenvoudige snelle hap van het kraam op de wekelijkse markt waarop mijn moeder ons af en toe een keertje trakteerde. Een ouderwetse pistolet met een platte schijf gehakt vlees, gebakken ui en een stevige klad ketchup. De ketchup hing even later tot aan onze ellebogen en na een uurtje had ik meestal al spijt van de baksteen die de rest van de dag op mijn maag lag. [naar artikel]


8. Comfortfood deluxe: dit is het ultieme recept voor de ultieme stamppot (25/02/2019 - Het Laatste Nieuws)

Stamppot met ei, zure room en garnalen is een oer-Hollands gerecht, maar ook hier in Vlaanderen geliefd als ‘tatjespap’. Comfortfood van de... [naar artikel]


9. Lekker én goedkoop: varkensbrochettes met gebakken rijst (13/07/2016 - De Morgen)

Nog rijst over? Maak er een lekkere gebakken rijst van, ideaal om de plakkerige overschotjes te verwerken en weer smakelijk te maken. Bij de brochette komt nog een fris zelfgemaakt sausje van platte kaas en kruiden. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!