VTM-huiskok Loïc Van Impe tovert elke dag zonder al te veel moeite passie op je bord en op je scherm. Vandaag: Luikse salade. Meer recepten vind je... [naar artikel]
Ondanks het recordaantal vacatures op de arbeidsmarkt, houdt de Belg erg vast aan zijn job. Sinds 2012 is er amper vrijwillig verloop op de arbeidsmarkt, zo blijkt uit de jaarlijkse barometer van HR-dienstverlener Securex. [naar artikel]
Ondanks het recordaantal vacatures op de arbeidsmarkt, houdt de Belg erg vast aan zijn job. Sinds 2012 is er amper vrijwillig verloop op de... [naar artikel]
Voor fervente Friends-kijkers staat de scene waarin Ross Geller op het werk zijn sandwich niet meer terugvond ongetwijfeld in het geheugen gegrift. “You throw my sandwich away? My sandwich?!”, waarop hij prompt met een mental breakdown naar huis gestuurd werd door zijn baas. Te begrijpen wanneer je weet hoe lékker die sandwich kan zijn. The Messy Chef Jelle Beeckman zocht het recept uit: perfect op tijd om te proberen met de overschotjes van Kerstmis. [naar artikel]
Heerlijk bij warme temperaturen en boordevol vitamientjes: een lekkere zomerse salade. Dat salades meer zijn dan sla en tomaat, bewijzen onderstaande adresjes. Van een klassieke caesarsalade tot hippe salades met bloemkoolrijst en gepofte kikkererwten. [naar artikel]
Als zomerse lunch of als licht avondmaal: de salade niçoise mag dan wel afkomstig zijn uit Nice, toch is ze ook in onze contreien te vinden op zowat elke menukaart. Maar je kan ze net zo goed zelf maken, tenminste als je deze tip van Laurent en Vincent Folmer van het sterrenrestaurant Couvert Couvert volgt. [naar artikel]
Een salade uit het Midden-Oosten en dus erg geschikt voor warme dagen. Een Fattoush salade kenmerkt zich door frisse ingrediënten zoals [naar artikel]
Gezond, fris en heerlijk. Deze zomerse pastasalade kan perfect als lunch maar is ook ideaal als sidedish bij de barbecue. [naar artikel]
De martino is waarschijnlijk de bekendste sandwich van Nederlandssprekend België. Een martino is, wanneer met zorg en kennis van zaken klaargemaakt, een meer dan fantastische sandwich. Hij is zacht, pittig en biedt een texturenspel in je mond dat het broodje tot de laatste hap boeiend houdt. Voor sommigen het ideale ontbijt tegen een kater, voor anderen een minivorm van delicate gastronomie in broodjesvorm. [naar artikel]
Brood bakken is hip. Broccolibrood bakken nog veel hipper. Beleg een sneedje met gekruide kippenblokjes en verse salade en je krijgt een broodje om... [naar artikel]
Een salade uit het Midden-Oosten en dus erg geschikt voor warme dagen. Een Fattoush salade kenmerkt zich door frisse ingrediënten zoals komkommer, citroen, tomaat en munt. Gecombineerd met gegrild pitabrood. [naar artikel]
De steak sandwich is zo’n beetje het nationale belegde broodje van de Verenigde Staten. En altijd heerlijk decadent. Wij maken een versie met... [naar artikel]
Een 44-jarige moeder heeft het leven gelaten terwijl ze een sandwich aan het eten was in de wijnbar van haar zus in het Britse Burslem. Tina [naar artikel]
Wie niet meer weet wat tussen zijn boterhammen te leggen, is ongetwijfeld de royaal gevulde sando sandwiches nog niet tegengekomen. De decadente Aziatische sandwich duikt ook in ons land overal op: zowel online als in zaakjes zoals Kyro in Antwerpen die er helemaal aan gewijd zijn. Het is hét populairste broodje van het moment. De klassieker: de katsu sando. Wat is het precies? En hoe maak je het snel zelf? Jelle Beeckman deelt 4 belangrijke stappen én een exclusief recept. [naar artikel]
Een salade als bijgerecht eens anders presenteren? Sofie Dumont geeft tips. [naar artikel]
Een universiteitsstudent uit Auckland in Nieuw-Zeeland heeft wellicht de grootste sandwich ter wereld gemaakt: eentje met maar liefst 12.724... [naar artikel]
Bekend probleem: na de lunch met een glas wijn heb je zin in een dut. Niet zo na een middagmaal in Nunchi in Gent, de eerste bentobar van Vlaanderen. Daar serveren ze een energiebommetje als lunch. [naar artikel]
Typisch aan de befaamde Caesarsalade zijn de hardgekookte eitjes, sla en parmezaan. Maar er bestaan talloze varianten van deze salade. Vandaag: [naar artikel]
Eten zoals een prins uit Dubai, het kan vanaf nu ook in Antwerpen, op de Sint-Jacobsmarkt. Sinds maandag staat bij een broodjeszaak in de studentenbuurt de 24 Carat Magic op het menu. Een luxe-sandwich belegd met écht goud. [naar artikel]
Na de salmonellacrisis bij Ferrero, haalt Delhaize nu ook een ander product uit de verkoop: de sandwich “Driehoek Mozzarella Pesto 170 g”. Na een test werd er salmonella gevonden in de broodjes. [naar artikel]
De sociale netwerksite Pinterest is vaak verantwoordelijk voor trends in de culinaire wereld. Nieuw in die categorie is een fotogenieke sandwich, waar geen kruimeltje brood bij komt kijken. De snack is al meer dan 800.000 keer bewaard op e digitale moodboards van gebruikers. [naar artikel]
Wij Belgen zijn echte gewoontedieren. Als we mosselen eten kiezen we haast zonder nadenken voor een klassieke bereiding met witte wijn. Terwijl er... [naar artikel]
VTM-huiskok Loïc Van Impe tovert elke dag zonder al te veel moeite passie op je bord en op je scherm. Vandaag: Luikse salade. Meer recepten vind je... [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.