Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

01 December 2021
07:54 uur

"Thuis" heeft eigen Monopolyspel: word eigenaar van Boowie of Bar Madam

VRT NWS

25/11/2021 - 12:11

De populaire tv-serie "Thuis" op één heeft voortaan een eigen Monopolyspel. In de speciale versie kan je een heleboel locaties uit de reeks kopen en volbouwen. De speldoos is voorgesteld op één van locaties uit de reeks. Domein Petrushoeve in Molenbeek-Wersbeek bij Bekkevoort is in "Thuis" het decor van het wijndomein "Stevenson".


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP VRT NWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. ‘Thuis’ komt met eigen Monopoly-spel: van Bar Madam tot het advocatenkantoor van Boowie (25/11/2021 - Het Belang van Limburg)
  Het regent tegenwoordig gethematiseerde versies van het populaire gezelschapsspel Monopoly – van Club Brugge over Urbanus tot FC De Kampioenen – en dus kon ook de Eén-soap Thuis niet achterblijven.
  [naar artikel]
 2. Legertop duikt op in decor van "Thuis" (16/10/2020 - VRT NWS)
  Defensie heeft de decors van de populaire VRT-soap “Thuis” gebruikt om een voorlichtingsfilmpje op te nemen, voor het personeel van het leger. Admiraal Michel Hofman en generaal-majoor Marc Thys duiken op in een ongewone setting, Bar Madam, om hun medewerkers nog eens nadrukkelijk te vragen om de COVID-maatregelen te volgen.
  [naar artikel]
 3. Vrouwen- en lesbocentrum De Madam in Hasselt moet stoppen: "Geweld tegen vrouwen neemt nochtans toe" (18/08/2020 - VRT NWS)
  Het oudste vrouwen- en lesbocentrum in Limburg, De Madam in Hasselt, is na meer dan 40 jaar gestopt. De drijvende krachten achter De Madam zijn met pensioen gegaan en ze mogen door de overheid niet vervangen worden.
  [naar artikel]
 4. Sportcentrum Lievegem biedt "coronafitness" aan: "Oefen thuis, zelfs in quarantaine!" (10/03/2020 - VRT NWS)
  Een sportcentrum in Lievegem biedt "coronafitness" aan: lessen via videosessies. Zo kunnen leden die mogelijk thuis moeten blijven toch sporten. "Dit is een oplossing voor wie in quarantaine verblijft", legt eigenaar Peter Van De Velde uit.
  [naar artikel]
 5. TikTok haalt "pikant" filmpje van "Thuis" offline: "Heel bizar, zeker als je ziet wat er allemaal op TikTok staat" (29/04/2021 - VRT NWS)
  TikTok is niet opgezet met een "pikante" compilatie die de makers van "Thuis" hebben gepost. Het socialemediaplatform heeft het filmpje dan ook offline gehaald, tot grote verbazing van "Thuis"-producer Hans Roggen. "Het zijn maar beelden van "Thuis" hé. Zo pikant zijn die niet."
  [naar artikel]
 6. Na liefdesbreuk in "Thuis": "Meer en meer relaties met transgenders lukken wél" (07/03/2017 - De Redactie)
  Transgenderspecialist Guy T'sjoen benadrukt hoe fantastisch een verhaallijn als die van Kaat in "Thuis" is. "Alle "Thuis"kijkers kunnen nu niet meer zeggen: "We hebben er nog nooit van gehoord". En ze zien ook hoe normaal, hoe gewoon het allemaal is."
  [naar artikel]
 7. Groot drama en een nieuw mysterie in ‘Thuis’ (09/11/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Fans van de populaire Eén-reeks zaten vrijdag op het puntje van hun stoel toen Peter een gruwelijke ontdekking deed in de Withoeve: het Chinese zakencontact van Boowie, Hua, ligt dood op zijn kamer in een grote plas bloed. Was het een ongeval dat het leven kostte aan de Hua, of is er iets sinister in het spel? En wat betekent de dood van hun zakencontact voor de toekomst van het reeds door ongeluk geplaagde Boowie?
  [naar artikel]
 8. Groot drama en een nieuw mysterie in ‘Thuis’ (09/11/2018 - Het Belang van Limburg)
  Fans van de populaire Eén-reeks zaten vrijdag op het puntje van hun stoel toen Peter een gruwelijke ontdekking deed in de Withoeve: het Chinese zakencontact van Boowie, Hua, ligt dood op zijn kamer in een grote plas bloed. Was het een ongeval dat het leven kostte aan de Hua, of is er iets sinister in het spel? En wat betekent de dood van hun zakencontact voor de toekomst van het reeds door ongeluk geplaagde Boowie?
  [naar artikel]
 9. 4500e keer "Thuis": Britney neemt ons mee achter de schermen (12/11/2018 - VRT NWS)
  Al 23 jaar loopt de populaire Eén-reeks "Thuis" op tv, alles bij elkaar 4500 afleveringen. Ons jongerenmagazine "Karrewiet" ging een kijkje nemen op de set in het gezelschap van actrice Appolonia Sterckx, ondertussen beter bekend als Britney uit "Thuis".
  [naar artikel]
 10. Legertop noemt coronacijfers ‘zever’ (aan de toog van Bar Madam uit ‘Thuis’) (16/10/2020 - De Standaard)
  Chef Defensie Michel Hofman en zijn vice-CHOD Marc Thys hebben Bar Madam overgenomen, het café uit de VRT-soap ‘Thuis’. Om de aandacht te trekken. En alle militairen de basisregels rond corona nog eens in te peperen. ‘Want covid-19 is geen fictie.’
  [naar artikel]
 11. Godelieve (106) uit Ieper overleeft corona: "Ik ben een straffe madam" (13/10/2020 - VRT NWS)
  Godelieve Voet, een vrouw van 106 uit Ieper, heeft het coronavirus overleefd. Gisteren mocht ze het Jan Ypermanziekenhuis verlaten. Daar vocht ze wekenlang voor haar leven. "Ze hebben me hierboven nog niet nodig", lacht Godelieve. "Ik ben blij dat ik er nog ben."
  [naar artikel]
 12. "Grease" is nog altijd "the word": Olivia Newton-John en John Travolta zingen op reünie (16/12/2019 - VRT NWS)
  "Grease is the word", weet je nog? De song die in de eerste minuten van de wereldberoemde hitmusical uit 1978 te horen was. Meer dan 40 jaar later blijkt "Grease" nog altijd the word. Dat hebben de twee hoofdrolspelers, John Travolta en Olivia Newton-John, afgelopen weekend bewezen. Zij kropen letterlijk en figuurlijk opnieuw in de huid van hun personages Danny en Sandy op een evenement voor fans in de Amerikaanse staat Florida.
  [naar artikel]
 13. Voor zijn terugkeer naar "Thuis": Mathias Vergels stelt eerste single voor (03/03/2017 - De Redactie)
  Vergels wilde van zijn pauze op de "Thuis"-set gebruik maken om zijn muziekcarrière uit te bouwen. Met "Margherita" heeft de jonge acteur nu zijn eerste eigen single uit.
  [naar artikel]
 14. Nam Karin in "Thuis" wraak omdat Judith in "W817" haar crush veroverde? (04/12/2017 - VRT NWS)
  Op Twitter is een opvallende fantheorie over het overspel van Tom De Decker (Wim Stevens) en Karin Baert (Kadèr Gürbüz) in "Thuis" opgedoken. Alles heeft te maken met de serie "W817" van weleer.
  [naar artikel]
 15. Facebook blokkeert actrice net op Vrouwendag: "Ik word monddood gemaakt" (08/03/2017 - De Redactie)
  Veerle Malschaert is triest én boos. Facebook heeft haar net op vrouwendag geblokkeerd. "Ik, die altijd kleurrijk door het leven ga, word nu gereduceerd tot een grijze foto en een zwart vlak. Kan je nog onzichtbaarder zijn?", getuigt ze aan onze redactie.
  [naar artikel]
 16. Thaise eigenaar Moeskroen: "In toekomst voetballen voor Play-off I" (08/05/2018 - Sporza)
  Pairoj Piempongsant, de nieuwe eigenaar van Moeskroen, heeft vandaag zijn plannen uit de doeken gedaan. "Ik hoop de kwaliteit van het Belgische voetbal te verhogen", klinkt het.
  [naar artikel]
 17. Karen helpt in de voedselbank: "Keihard verschoten dat zo'n stoere madam hier komt" (12/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  "Voor het eerst heb ik het gevoel dat dit gaat blijven hangen bij mij. Als ik thuiskom, ga ik anders beginnen leven." Het bezoek aan een
  [naar artikel]
 18. Cathérine Moerkerke een harde tante? "Ik zit te wenen bij Finding Dory" (11/11/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Een straffe madam, die Cathérine. Van nieuwsanker naar Telefacts en haar eigen reportageprogramma 'Moerkerke en de Mannen'. Een harde tante? "Als
  [naar artikel]
 19. Drie filmtips : "Hoe word je gelukkig in Zweden en actie in "The wall" en "The mummy"" (07/06/2017 - De Redactie)
  Onze filmreporter Ward Verrijcken heeft deze week twee actiefilms en een Zweedse documentaire over een opmerkelijk manifest geselecteerd.
  [naar artikel]
 20. Van Meensel: "Derwael wordt vergeleken met "grote madam" Chorkina" (24/04/2017 - Sporza)
  Nina Derwael heeft België zaterdag het eerste goud in de geschiedenis bezorgd op het EK turnen. Journaliste Inge Van Meensel en ex-turnster Aagje Vanwalleghem zijn vol lof.
  [naar artikel]
 21. Actrice Janine Bischops loog jarenlang over leeftijd: "Ik word 76 in de kranten, maar eigenlijk is het 77" (20/12/2018 - VRT NWS)
  "Start Je Dag" op Radio 2 Antwerpen startte de dag met een onthulling van formaat. Actrice Janine Bischops, die jaren "Jenny" in Thuis speelde, gaf er toe dat ze eigenlijk 77 jaar oud is en niet 76, zoals iedereen denkt. Een geheim dat ze 56 jaar lang met zich meedroeg.
  [naar artikel]
 22. "Er is iets niet koosjer aan deze vleessla" (14/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De vleessalade bij MADAM P. heeft volgens de juryleden een apart smaakje.
  [naar artikel]
 23. Sergio is "nen heten teen" en het dessert van Bo en Emily ruikt niet meer naar "20 scheten in een zak" (28/02/2017 - Het Laatste Nieuws)
  In Mijn Pop-uprestaurant krijgen de zaken recensenten over de vloer die bepalen in welke stad een duo afvalt. Table'O in Kortrijk en Madam P. in
  [naar artikel]
 24. Acteurs van Australische reeks "Neighbours" op bezoek bij "Thuis" (12/06/2019 - VRT NWS)
  De set van "Thuis" heeft twee acteurs van de serie "Buren" op bezoek gekregen. Acteur Stefan Dennis en actrice Rebekah Elmaloglou werden ontvangen door enkele Belgische collega's. De eerste aflevering van de Australische soap werd op de VRT uitgezonden in 1988 en heeft intussen meer dan 8.000 afleveringen.
  [naar artikel]
 25. [VIDEO] - "Thuis" wenst collega's van "Familie" proficiat met 25e verjaardag (30/12/2016 - De Redactie)
  De vtm-soap "Familie" blaast 25 kaarsjes uit. Reden genoeg voor de makers van de Eén-soap "Thuis" om een verjaardagsboodschap op Facebook te zetten.
  [naar artikel]
 26. "We liggen te weinig wakker van alle veiligheidsrisico's rondom Europa" (18/05/2018 - De Morgen)
  Een week verslaggeving vanuit Israël en Gaza maakte diepe indruk op VRT-defensiejournalist Jens Franssen. "Als je op zo’n moment aan thuis denkt, dan word je gek". Het geweld rondom Europa sterkt hem in de overtuiging dat België zijn defensiebeleid niet ernstig genoeg neemt. "Het F-16-dossier is een voorbeeld van een wel­les-nietes­spel waarbij iedereen verliest."
  [naar artikel]
 27. Wat ik níét leerde door die "pedagogische" tikken... (24/11/2018 - VRT NWS)
  De commotie deze week over de "pedagogische tik" in de populaire Eén-serie "Thuis" raakt een gevoelige snaar bij volwassenen die vroeger "tikken" moesten verdragen. Zo'n slachtoffer vraagt nu om publiek te tonen hoe mensen wél positief met conflicten kunnen omgaan. In "Thuis" geeft Nancy een mep aan Britney nadat dochterlief in een verhitte discussie haar moeder "bitch" had genoemd.
  [naar artikel]
 28. [VIDEO] - Van "Over eten" naar "Thuis"? Een kleine stap voor Danira (01/03/2017 - De Redactie)
  In "Thuis" kwam een voedingsmagazine een reportage draaien in de Withoeve. En de reporter... die leek wel heel hard op Danira Boukhriss Terkessidis, die u kent van het Eén-programma "Over eten".
  [naar artikel]
 29. Als het beloofde land de hel is (23/03/2018 - Het Belang van Limburg)
  Achttien was Becky toen een "madam" haar in Nigeria aansprak en een luxueus leven in Europa beloofde. De realiteit was anders. "Ik had sommige nachten seks met twintig mannen en wat ik verdiende, moest ik afgeven."
  [naar artikel]
 30. "Als ik word afgezet, crasht de beurs": experts hekelen "bangmakerij" van Trump (24/08/2018 - De Morgen)
  Tot verbijstering van experts 'waarschuwt' de Amerikaanse president Trump dat de economie instort als hij zou worden gedwongen af te treden. "Als ik ooit word afgezet, zullen de beurzen crashen. Ik denk dat iedereen dan erg arm zal worden", zegt hij donderdag in een interview met tv-zender Fox News. 
  [naar artikel]
 31. Eddy in "Thuis" en Bart Peeters in "Dag Sinterklaas" dragen zelfde trui met kwarteeuw verschil (25/11/2017 - VRT NWS)
  Een trui die Bart Peeters 25 jaar geleden in "Dag Sinterklaas" heeft gedragen, is opgedoken in "Thuis" waar het personage Eddy het kledingstuk aantrok. Dat heeft Het Nieuwsblad gespot.
  [naar artikel]
 32. Filip Peeters wil alleen nog z’n eigen zin doen: "Ik word met de dag autistischer" (30/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
  "Tijd om mezelf opnieuw uit te vinden", zegt Filip Peeters (55). Dus waagt de acteur uit ‘Salamander’ z’n kans als producent. De man van de centen...
  [naar artikel]
 33. Is man die meesterwerk "goedkoop" kocht wel de rechtmatige eigenaar? (23/08/2016 - Het Belang van Limburg)
  Is Turnhoutenaar Jan Starckx wel de rechtmatige eigenaar van het vroege meesterwerk van Willem de Kooning dat hij via 2dehands.be heeft gekocht? De vorige eigenaar leeft als dakloze in Wallonië.
  [naar artikel]
 34. Realiteit en fictie dicht bij elkaar voor Leah "Marianne" Thys in "Thuis": "Ze wil dit verhaal écht spelen" (30/08/2021 - VRT NWS)
  OPGELET, SPOILER! Het 27e seizoen van "Thuis" is meteen begonnen met een onverwacht overlijden. Het personage Leo Vertongen krijgt een beroerte. Op die manier komen fictie en realiteit pijnlijk dicht bij elkaar voor actrice Leah Thys (76). Zij verloor eerder dit jaar haar man Jos, en moest niet veel later op de set van "Thuis" een herkenbare verhaallijn spelen, nu haar "tv-echtgenoot" Leo is overleden. "Maar Leah stond erop om dit te doen zoals gepland", vertelt Thuis-producer Hans Roggen aan VRT NWS.
  [naar artikel]
 35. Van 'Thuis' naar een eigen Thais restaurant: "Dit wilde ik al járen doen" (03/08/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Van actrice tot chef-kok. Sally-Jane Van Horenbeeck (46) gooit haar leven om en opent haar eigen restaurant. Na haar ontslag als Peggy in 'Thuis'
  [naar artikel]
 36. Chris Boni bedankt "Thuis"-fans in open brief (22/11/2016 - De Redactie)
  "Als actrice sluit ik een periode in mijn leven af. Ik wil nogmaals iedereen bedanken en groeten die bij "Thuis" betrokken was", schrijft de 80-jarige actrice.
  [naar artikel]
 37. FT buitenland: Mirallas: "Ik voel me thuis" - Marcelo: "Dit is het ergste wat ik ooit bij Real heb meegemaakt" (08/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Kevin Mirallas (30) is opnieuw een speler van Olympiakos, dat de Rode Duivel tot het einde van het seizoen huurt van Everton. "Ik ben weer thuis",...
  [naar artikel]
 38. Joy Anna Thielemans verdwijnt "over minder dan 10 dagen" uit "Thuis" (01/02/2017 - De Redactie)
  Het was al even bekend dat Thielemans uit "Thuis" zou verdwijnen, maar nu is de exit van haar personage Jana uit de populaire soap op Eén nakend. Dat laat de actrice zelf verstaan op Twitter.
  [naar artikel]
 39. Lut Hannes (Angèle) strijdt tegen borstkanker en blijft even weg uit "Thuis" (09/01/2018 - VRT NWS)
  Actrice Lut Hannes, die momenteel Angèle Backx speelt in "Thuis", zal even niet meer in de Eén-serie te zien zijn. Hannes wordt behandeld voor borstkanker. Dat maakt de ploeg van "Thuis" bekend via Facebook. "De eerste ingreep is gebeurd en nu gaat Lut op weg naar de genezing", staat er in de post te lezen. "We zien jou over enkele maanden terug op de set, want je Eddy-beertje kan niet te lang zonder jou... ."
  [naar artikel]
 40. Eigenaar "penismuur" laat muurschildering ongemoeid (31/10/2016 - De Redactie)
  Goed nieuws voor de fans van de "penismuur" in Sint-Gillis: de eigenaar van het gebouw is niet van plan geld of energie in de tekening te steken. Dit vergroot de kans dat de penis voorlopig in het straatbeeld blijft.
  [naar artikel]
 41. OCAD-topman: "Eigen propagandamachine nodig tegen die van IS" (06/02/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Een eigen "propagandamachine" tegenover die van IS, om "de positieve krachten binnen onze gemeenschappen" te 'empoweren'. Daar heeft
  [naar artikel]
 42. Vijf poolvossen krijgen nieuwe thuis in dierenopvang Geraardsbergen: "Ze leefden jarenlang in krappe hokken" (13/11/2020 - VRT NWS)
  Dierenopvangcentrum SOS Wilde Dieren in Geraardsbergen is de nieuwe thuis van 5 poolvossen die door een dierenrechtenorganisatie uit Nederland zijn gehaald. "De dieren leefden er in erbarmelijke omstandigheden", klinkt het daar. De dieren gingen van de eigenaar eerst naar een zoo om te herstellen, nu krijgen ze een vaste nieuwe stek in Geraardsbergen.
  [naar artikel]
 43. Luc Bomans en Mayra verdwijnen uit "Thuis" (05/12/2017 - VRT NWS)
  De kijkers van "Thuis" zullen opnieuw afscheid moeten nemen van twee personages. Luc Bomans en Mayra worden uit de reeks geschreven. Het nieuws circuleert op verschillende nieuwssites. De VRT ontkent het niet, maar wil niets meer kwijt om het kijkplezier van de "Thuis"-fans niet te vergallen. 
  [naar artikel]
 44. Efteling lanceert eigen Monopolyspel en dat zit vol sprookjesachtige elementen (13/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Weet je nog niet wat je wil voor de feestdagen? Dan heeft de Efteling misschien een idee. Het Nederlandse pretpark heeft een eigen versie gemaakt...
  [naar artikel]
 45. "Thuis" gaat proefdraaien op 1,5 meter afstand: "Ondervinden wat het zal geven" (03/05/2020 - VRT NWS)
  De makers van "Thuis" gaan komende week testopnames doen om na te gaan of ze nieuwe afleveringen kunnen maken met respect voor de veiligheidmaatregelen tegen het coronavirus. Dat zegt netmanager van Eén Olivier Goris in "De zevende dag". Marleen Merckx (Simonne Backx) ziet het helemaal zitten.
  [naar artikel]
 46. "Ik word bekeken als een christelijke Taliban als ik zeg dat ik 40 dagen vast" (14/02/2018 - VRT NWS)
  Je bent hip als je zegt dat je vast omdat je meedoet aan "Dagen zonder vlees". Maar: "Ik word bekeken als een christelijke versie van de Taliban" als ik zeg dat ik vast omdat vandaag, aswoensdag, de christelijke Vasten start. Pieter Bauwens, hoofdredacteur van Doorbraak.be, wil pleiten voor zijn geloof.
  [naar artikel]
 47. "Dit kan zo in een sterrenzaak" (14/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De juryleden zijn zwaar onder de indruk van het gelakte buikspek van MADAM P.
  [naar artikel]
 48. "Thuis"-makers excuseren zich voor "flietjes"-opmerking: "Daar lach je beter niet mee" (02/03/2021 - VRT NWS)
  Vrijdag had tijdens Eén-serie "Thuis" het personage Femke het over "Flietjes van de Chinees". Een opmerking die Joey Kwan uit Ketnet-serie "#LikeMe" absoluut niet kon smaken waarna ze uitgebreid reageerde op Instagram. "Daar lach je beter niet mee", zegt ook minderheden-experte Naima Charkaoui.
  [naar artikel]
 49. Niels Destadsbader: "Ik word 30 en sta plots in het Sportpaleis, ik kan het nog niet geloven" (01/11/2018 - VRT NWS)
  Acteur en zanger Niels Destadsbader heeft in het Sportpaleis in Antwerpen het eerste van twee uitverkochte concerten gespeeld. Het is voor de zanger een droom die werkelijkheid wordt. Op zijn twaalfde zag hij in het Sportpaleis Clouseau aan het werk en toen dacht hij al, stel dat... "En nu word ik 30 en sta ik hier plots, ik kan het nog niet helemaal geloven." De fans vinden het allemaal fantastisch: "fantastische liedjes, fantastische jongen". En niet onbelangrijk: "je kan zijn liedjes goed meezingen, toffe onderwerpen én hij is knap."
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.