De zomer is in aantocht en dat betekent ook een nieuwe vakantieversie van 'Dagelijkse kost'. Na de succesvolle 'Dagelijkse zomerkost' van vorig... [naar artikel]
Jeroen Meus pakt deze zomer zijn biezen én zijn kookgerief en trekt met zijn mobiele keuken op reis door het Vlaamse land. De hele zomer lang [naar artikel]
Na het Zilvermeer in Mol, de Ardennen en de Belgische kust, trekt Jeroen Meus (40) met Dagelijkse Zomerkost naar Spanje. Vanaf 16 juli zal hij vijf weken lang elke werkdag koken voor de Vlaming op vakantie, zijn Spaanse buurman en zichzelf. Met zijn mobiele keuken trekt hij van Benidorm aan de Costa Blanca over Archidona in Andalusië tot Palafrugell in Catalonië. [naar artikel]
Vlamingen die in het buitenland wonen en graag naar Thuis, Terzake of Dagelijkse kost kijken, kunnen dat straks niet meer via satelliettelevisie doen. Vanaf 1 juli zet de VRT de samenwerking met satellietzender BVN stop. [naar artikel]
Waar haalt Jeroen Meus (45) de mosterd vandaan na 14 seizoenen ‘Dagelijkse kost’? In ‘De mosterd van Meus’ trekt hij de wereld rond op zoek naar culinaire inspiratie, elke maandagavond op VRT 1. Ook ‘Dagelijkse kost’ staat in het teken van Jeroen zijn rondreis. Zo zal hij zes weken lang lokale kost klaarmaken in onder andere Zweden, Georgië en Schotland. [naar artikel]
Jeroen Meus (45) gaat zijn 'mosterd’ zoeken over de grens. In het nieuwe VRT-programma ‘De mosterd van Meus’ trekt de tv-kok naar het buitenland om op zoek te gaan naar lokale gerechten, nieuwe kooktechnieken én culinaire verhalen. [naar artikel]
Reizen naar het buitenland is deze zomer opnieuw toegestaan, onder bepaalde voorwaarden weliswaar. In deze reiswijzer zetten we de reisvoorwaarden en regels van 15 landen op een rijtje. [naar artikel]
Eén-kok Jeroen Meus trekt deze keer voor de zomerversie van zijn programma "Dagelijkse kost" richting Spanje. Maar vóór hij vijf weken de Spaanse zon achterna jaagt, maakt een tussenstop bij jongeren op Vlaamse speelpleinen. [naar artikel]
Eén jaar na de komst van de MSC Zoe, toen het grootste containerschip ter wereld, zijn dergelijke reuzen nu voor Antwerpen dagelijkse kost geworden. Deze maand werd het record nog scherper gesteld. [naar artikel]
Altijd al willen koken als Jeroen Meus? Binnenkort kan dat, want VRT gaat eind deze maand nog foodboxen uitbrengen, met gerechten die gebaseerd zijn op het populaire kookprogramma ‘Dagelijkse Kost’. Dat schrijft Het Nieuwsblad. [naar artikel]
Waar haalt Jeroen Meus (45) de mosterd vandaan na 14 seizoenen ‘Dagelijkse kost’? In ‘De mosterd van Meus’ trekt hij de wereld rond op zoek naar culinaire inspiratie, elke maandagavond op VRT 1. Ook ‘Dagelijkse kost’ staat in het teken van Jeroen zijn rondreis. Zo zal hij zes weken lang lokale kost klaarmaken in onder andere Zweden, Georgië en Schotland. [naar artikel]
Dat "Dagelijkse kost" komende zomer tot "Dagelijkse zomerkost" zou transformeren, had Eén begin april al bekendgemaakt. Nu is duidelijk waar de opnames van het programma zullen plaatsvinden. [naar artikel]
Het pand in de Leuvense Schrijnmakersstraat waar televisiekok Jeroen Meus zijn kookprogramma 'Dagelijkse Kost' opneemt, is afgelopen nacht het... [naar artikel]
De voorbije zomer gingen 5 op de 10 Vlamingen langer dan vier nachten op vakantie: 3 op de 10 deden dat in het buitenland, en 2 op de 10 bleven in... [naar artikel]
Vanaf 1 juli verliep reizen binnen de Europese Unie vlotter dankzij het persoonlijke coronacertificaat. Het certificaat toont of iemand gevaccineerd is, genezen is van corona of een negatieve test in het bezit heeft. Maar sommige vakantiegangers moeten deze zomer in het buitenland een coronatest ondergaan. Een overzicht van wat het testen op Covid-19 kost in vier populaire vakantielanden. [naar artikel]
Op Eén is momenteel een hilarisch filmpje te zien om de start van de feestelijkheden rond tien jaar 'Dagelijkse kost' in de spotlights te zetten.... [naar artikel]
De Vlaamse regering gaf in 2012 een pak extra geld uit om tv-programma's te sponsoren, dat vooral naar de VRT vloeit. In ruil voor die fondsen en die van andere sponsors krijgen de financiers van programma's zoals Dagelijkse kost en Groenland inspraak in wat er te zien is. [naar artikel]
U kijkt uit naar een reisje deze zomer? U bent niet alleen. Wel 65 procent van de Belgen wil deze zomer op reis naar het buitenland, 45 procent wil (ook) in eigen land op zwier. Het is een van de vele dingen die blijken uit de vakantiebarometer waarvoor reisorganisatie Touring duizend landgenoten over hun reisplannen bevroeg. Dit zijn de vijf belangrijkste conclusies. [naar artikel]
Na vier seizoenen koken, bakken, grillen, flamberen, kneden en proeven vonden de makers van ‘Dagelijkse kost’ het stilaan tijd om de bekendste... [naar artikel]
Wie naar Dagelijkse (zomer)Kost kijkt, ziet regelmatig producten van een specifieke winkel passeren. In het begin waren die afkomstig uit de [naar artikel]
Vanaf 4 september staat tv-kok Jeroen Meus (45) weer trouw in zijn potten en pannen te roeren in de keuken van ‘Dagelijkse kost’. Al zal deze er in het nieuwe seizoen wél helemaal anders uitzien. [naar artikel]
Jeroen Meus kijkt al niet meer op van fans die enthousiast staan te zwaaien aan het raam terwijl hij middenin een opname van Dagelijkse Kost zit. [naar artikel]
Op de E17 in de richting van Gent, net voor de oprit Lokeren, zijn verkeersongevallen bijna dagelijkse kost. Een verklaring hiervoor is ver zoek. Ook bij het Vlaams verkeerscentrum is het stuk autosnelweg berucht. “We merken effectief veel aanrijdingen op dit punt, maar een oorzaak daarvoor hebben we niet”, zegt woordvoerder Peter Bruyninckx. [naar artikel]
Jeroen Meus (41), gekend om zijn bourgondische porties boter en zout, vierde gisterenavond de 2.000ste aflevering van ‘Dagelijkse Kost’. Naar... [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.