Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
BusinessAM

Dit zijn de foodtrends voor 2020

05/01/2020 - 19:01
" “Wat zullen we eten vanavond?” is een vraag die in België meermaals per dag wordt gesteld. ’s Morgens denken we al vaak wat we als lunch zullen nemen en na de lunch zijn we onze avondmaaltijd aan het plannen. Maar wat als we nu eens verder vooruit kijken? Met behulp van trends, inzichten en data brachten de […] Het bericht Dit zijn de foodtrends voor 2020 verscheen eerst op Metro."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Dit zijn de foodtrends voor 2018 (02/12/2017 - Metro)

Een nieuw jaar betekent ook nieuwe ontwikkelingen op culinair gebied. Wat staat ons te wachten in 2018? Als we de Amerikaanse supermarktketen Whole Foods mogen geloven, gaan we dit jaar massaal vegan lekkernijen en zoete taco’s smullen. 1. Zeg het met bloemen Eetbare bloemen op je bord zijn nu nog een rariteit, maar daar komt […] [naar artikel]


2. Van eetbare bloemen tot Oosterse lekkernijen: dit zijn de foodtrends voor 2019 (06/12/2018 - Het Laatste Nieuws)

Een nieuw jaar betekent ook nieuwe ontwikkelingen op culinair gebied. Wat staat ons te wachten in 2019? Als we maaltijdbezorger Uber Eats mogen... [naar artikel]


3. Van seacuterie tot shoarma 2.0: dit zijn dé 30 foodtrends voor 2020 (04/01/2020 - Het Laatste Nieuws)

2020 wordt het jaar van gefrituurde lasagne, notenboter, kardemom, seacuterie, fonio en 25 andere foodtrends. [naar artikel]


4. Dit zijn de foodtrends voor 2020 (05/01/2020 - Metro)

“Wat zullen we eten vanavond?” is een vraag die in België meermaals per dag wordt gesteld. ’s Morgens denken we al vaak wat we als lunch zullen nemen en na de lunch zijn we onze avondmaaltijd aan het plannen. Maar wat als we nu eens verder vooruit kijken? Met behulp van trends, inzichten en data brachten de […] Het bericht Dit zijn de foodtrends voor 2020 verscheen eerst op Metro. [naar artikel]


5. Van aardappelmelk tot vlees uit de printer: dit zijn de foodtrends voor 2022 (23/01/2022 - De Morgen)

Vlees uit de printer? Wen er maar vast aan. Andere culinaire blijvers zijn touchscreens op restaurant en privékoks in uw eigen keuken. Van aardappelmelk tot boomblaadjes en dirty martini’s: dit zijn de smakelijkste trends voor het nieuwe jaar. [naar artikel]


6. ‘Locavore’, veel nostalgie en solo dineren: dit zijn de foodtrends voor 2023 (02/01/2023 - Het Belang van Limburg)

Akkoord, na de feestdagen kun je misschien even niet meer aan eten denken. Maar dat eerste hongertje van 2023 komt er sowieso aan. Hét moment om een dadel op te peuzelen of in de keuken te experimenteren met pasta … die geen pasta is. Wij sprokkelden de culinaire trends voor het komende jaar bij elkaar. Smakelijk! [naar artikel]


7. Aan tafel! Dit zijn de vier belangrijkste foodtrends voor 2023 (02/01/2023 - Gezond.be)

2022 zit er bijna op. Hoog tijd om vooruit te blikken, ook op culinair vlak. 2023 belooft volgens Deliveroo immers een culinair topjaar te worden. Terwijl we dit jaar nog allemaal verlekkerd waren op pita en poké bowls, gooien we het in 2023 over een andere boeg en kiezen we voor vis in blik, dadels en Filipijnse […] Het bericht Aan tafel! Dit zijn de vier belangrijkste foodtrends voor 2023 verscheen eerst op Gezond.be. [naar artikel]


8. “We willen gewoon eens een goede hamburger kunnen eten zonder aan de CO2-uitstoot te denken": dit zijn de smakelijkste foodtrends van 2023 (03/01/2023 - Het Laatste Nieuws)

Die espresso-martini is ondertussen wel écht heel 2020. Wat schenkt de barman ons dit jaar in? Welke ingrediënten kunnen niet ontbreken in onze maaltijden en welke recepten niet uit ons weekmenu? Trendwatcher Saskia Neirinckx is net terug van een foodtrip naar Londen en voorspelt welke trends zullen doordruppelen naar België: dit zijn de smakelijkste trends voor 2023. [naar artikel]


9. Van cannabisbrood tot pikante koffiesiroop: 9 nieuwe foodtrends die bewijzen dat dit jaar lekker spannend zal zijn (08/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

Als echte bourgondiërs weten wij, Vlamingen, wat goed en lekker is. Maar wat is er momenteel trendy in onze keukens en restaurants? Wij brengen je up-to-date. Van southern seafood tot exclusieve diners op geheime locaties. [naar artikel]


10. Van de beste zomercocktails tot de nieuwste keuken in opmars: dit zijn de foodtrends voor zomer 2023 (27/06/2023 - Het Laatste Nieuws)

Wat schenkt de barman ons dit jaar op het zomerterras in? En welke ingrediënten kunnen niet ontbreken in onze maaltijden? Culinair journaliste en foodblogger Manon Van Aerschot en trendwatcher Saskia Neirinckx delen de smakelijkste trends van zomer 2023. “Deze keuken is vooral bekend van ceviche en volledig in opmars.” [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!