Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Van astrofood tot mindfood: de 10 foodtrends voor 2020

10/02/2020 - 09:41
"TheFork, Europese leider op het vlak van online restaurantreserveringen, en NellyRodi, internationaal agency gespecialiseerd in business..."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Van astrofood tot mindfood: de 10 foodtrends voor 2020 (10/02/2020 - Het Laatste Nieuws)

TheFork, Europese leider op het vlak van online restaurantreserveringen, en NellyRodi, internationaal agency gespecialiseerd in business... [naar artikel]


2. Van eetbare bloemen tot Oosterse lekkernijen: dit zijn de foodtrends voor 2019 (06/12/2018 - Het Laatste Nieuws)

Een nieuw jaar betekent ook nieuwe ontwikkelingen op culinair gebied. Wat staat ons te wachten in 2019? Als we maaltijdbezorger Uber Eats mogen... [naar artikel]


3. Van seacuterie tot shoarma 2.0: dit zijn dé 30 foodtrends voor 2020 (04/01/2020 - Het Laatste Nieuws)

2020 wordt het jaar van gefrituurde lasagne, notenboter, kardemom, seacuterie, fonio en 25 andere foodtrends. [naar artikel]


4. Van aardappelmelk tot vlees uit de printer: dit zijn de foodtrends voor 2022 (23/01/2022 - De Morgen)

Vlees uit de printer? Wen er maar vast aan. Andere culinaire blijvers zijn touchscreens op restaurant en privékoks in uw eigen keuken. Van aardappelmelk tot boomblaadjes en dirty martini’s: dit zijn de smakelijkste trends voor het nieuwe jaar. [naar artikel]


5. Van cannabisbrood tot pikante koffiesiroop: 9 nieuwe foodtrends die bewijzen dat dit jaar lekker spannend zal zijn (08/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

Als echte bourgondiërs weten wij, Vlamingen, wat goed en lekker is. Maar wat is er momenteel trendy in onze keukens en restaurants? Wij brengen je up-to-date. Van southern seafood tot exclusieve diners op geheime locaties. [naar artikel]


6. Van de beste zomercocktails tot de nieuwste keuken in opmars: dit zijn de foodtrends voor zomer 2023 (27/06/2023 - Het Laatste Nieuws)

Wat schenkt de barman ons dit jaar op het zomerterras in? En welke ingrediënten kunnen niet ontbreken in onze maaltijden? Culinair journaliste en foodblogger Manon Van Aerschot en trendwatcher Saskia Neirinckx delen de smakelijkste trends van zomer 2023. “Deze keuken is vooral bekend van ceviche en volledig in opmars.” [naar artikel]


7. Yoghurt met groenten en watermeloenwater: dit worden de foodtrends in 2017 (13/11/2016 - Het Laatste Nieuws)

Nu het jaar op zijn einde loopt, is het weer tijd voor lijstjes. Doorgaans gaan die over het jaar zelf, maar er worden ook al voorspellingen [naar artikel]


8. Dit zijn de foodtrends voor 2018 (02/12/2017 - Metro)

Een nieuw jaar betekent ook nieuwe ontwikkelingen op culinair gebied. Wat staat ons te wachten in 2018? Als we de Amerikaanse supermarktketen Whole Foods mogen geloven, gaan we dit jaar massaal vegan lekkernijen en zoete taco’s smullen. 1. Zeg het met bloemen Eetbare bloemen op je bord zijn nu nog een rariteit, maar daar komt […] [naar artikel]


9. De foodtrends voor 2018 (30/01/2018 - Metro)

Poké bowls, superfoods als boerenkool én de kiwibes: we zagen het vorig jaar allemaal passeren. Welke nieuwe foodtrends kunnen we nu verwachten? Uber Eats somt op wat 2018 voor de culinaire lekkerbekken in petto heeft. De maaltijdleverdienst voorspelt dat Belgen basisingrediënten als komkommer, avocado en zalm zullen blijven omarmen in 2018. Tegelijk staan we ook […] [naar artikel]


10. 5 x de grootste foodtrends waar we dit najaar van gaan smullen (04/09/2018 - Het Laatste Nieuws)

Sommige tradities verdwijnen nooit: pompoensoep in de herfst, een glaasje glühwein in putje winter en een ijsstronk op het kerstdiner. Maar als je... [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!