TheFork, Europese leider op het vlak van online restaurantreserveringen, en NellyRodi, internationaal agency gespecialiseerd in business... [naar artikel]
Een nieuw jaar betekent ook nieuwe ontwikkelingen op culinair gebied. Wat staat ons te wachten in 2019? Als we maaltijdbezorger Uber Eats mogen... [naar artikel]
2020 wordt het jaar van gefrituurde lasagne, notenboter, kardemom, seacuterie, fonio en 25 andere foodtrends. [naar artikel]
Vlees uit de printer? Wen er maar vast aan. Andere culinaire blijvers zijn touchscreens op restaurant en privékoks in uw eigen keuken. Van aardappelmelk tot boomblaadjes en dirty martini’s: dit zijn de smakelijkste trends voor het nieuwe jaar. [naar artikel]
Als echte bourgondiërs weten wij, Vlamingen, wat goed en lekker is. Maar wat is er momenteel trendy in onze keukens en restaurants? Wij brengen je up-to-date. Van southern seafood tot exclusieve diners op geheime locaties. [naar artikel]
Wat schenkt de barman ons dit jaar op het zomerterras in? En welke ingrediënten kunnen niet ontbreken in onze maaltijden? Culinair journaliste en foodblogger Manon Van Aerschot en trendwatcher Saskia Neirinckx delen de smakelijkste trends van zomer 2023. “Deze keuken is vooral bekend van ceviche en volledig in opmars.” [naar artikel]
Nu het jaar op zijn einde loopt, is het weer tijd voor lijstjes. Doorgaans gaan die over het jaar zelf, maar er worden ook al voorspellingen [naar artikel]
Een nieuw jaar betekent ook nieuwe ontwikkelingen op culinair gebied. Wat staat ons te wachten in 2018? Als we de Amerikaanse supermarktketen Whole Foods mogen geloven, gaan we dit jaar massaal vegan lekkernijen en zoete taco’s smullen. 1. Zeg het met bloemen Eetbare bloemen op je bord zijn nu nog een rariteit, maar daar komt […] [naar artikel]
Poké bowls, superfoods als boerenkool én de kiwibes: we zagen het vorig jaar allemaal passeren. Welke nieuwe foodtrends kunnen we nu verwachten? Uber Eats somt op wat 2018 voor de culinaire lekkerbekken in petto heeft. De maaltijdleverdienst voorspelt dat Belgen basisingrediënten als komkommer, avocado en zalm zullen blijven omarmen in 2018. Tegelijk staan we ook […] [naar artikel]
Sommige tradities verdwijnen nooit: pompoensoep in de herfst, een glaasje glühwein in putje winter en een ijsstronk op het kerstdiner. Maar als je... [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.