In Knokke is sterrenchef Guy Van Cauteren op 70-jarige leeftijd overleden, zo wordt bevestigd in familiale kringen. Van Cauteren stond aan de wieg van ‘t Laurierblad, een restaurant dat in de jaren 80 twee Michelinsterren veroverde, en kreeg bekendheid bij het grote publiek als een van de eerste televisiekoks van Vlaanderen. Hij kampte al een tijdje met medische problemen en werd in zijn laatste dagen ook gediagnosticeerd met een asymptomatische vorm van COVID-19. [naar artikel]
Guy Van Cauteren is overleden, één van de eerste chefs in Vlaanderen die ook op tv kookte. Van Cauteren (70) was zijn tijd vooruit. In de jaren 80 en 90, toen de culinaire top schuimpjes ging spuiten en zalfjes begon te smeren, ging hij opnieuw vol-au-vent maken en varkensvlees braden. Hij runde 34 jaar lang ’t Laurierblad in Berlare en had gedurende 25 jaar één of twee Michelinsterren. [naar artikel]
Guy Van Cauteren uit Berlare is op 70-jarige leeftijd overleden. Hij was jarenlang chef in sterrenrestaurant ’t Laurierblad en werd bij het grote publiek bekend als tv-kok. Sinds begin dit jaar had de kok hartproblemen en hij liep ook een coronabesmetting op. Van Cauteren overleed in zijn woonplaats in Knokke. [naar artikel]
17:11 De familie van Guy Van Cauteren (70) bevestigt dat hij woensdag in Knokke is overleden. De sterrenchef leed aan een slepende ziekte en liep onlangs Covid-19 op. [naar artikel]
Berlaars sterrenchef Guy Van Cauteren (70) is woensdag overleden na een lange strijd tegen het coronavirus. De voormalige kok hield jarenlang het bekende restaurant 't Laurierblad in Berlare open en behaalde twee sterren voor zijn zaak. [naar artikel]
Berlaars sterrenchef Guy Van Cauteren (70) is woensdag overleden na een lange strijd tegen het coronavirus. De voormalige kok hield jarenlang het bekende restaurant 't Laurierblad in Berlare open en behaalde twee sterren voor zijn zaak. [naar artikel]
Guy Van Cauteren is overleden, één van de eerste chefs in Vlaanderen die ook op tv kookte. Van Cauteren (70) was zijn tijd vooruit. In de jaren 80 en 90, toen de culinaire top schuimpjes ging spuiten en zalfjes begon te smeren, ging hij opnieuw vol-au-vent maken en varkensvlees braden. Hij runde 34 jaar lang ’t Laurierblad in Berlare en had gedurende 25 jaar één of twee Michelinsterren. [naar artikel]
Guy Van Cauteren is overleden, één van de eerste chefs in Vlaanderen die ook op tv kookte. Van Cauteren (70) was zijn tijd vooruit. In de jaren 80 en 90, toen de culinaire top schuimpjes ging spuiten en zalfjes begon te smeren, ging hij opnieuw vol-au-vent maken en varkensvlees braden. Hij runde 34 jaar lang ’t Laurierblad in Berlare en had gedurende 25 jaar één of twee Michelinsterren. [naar artikel]
Ex-sterrenchef Guy Van Cauteren (70) van het gekende restaurant 't Laurierblad is overleden. Hij was al even opgenomen in het ziekenhuis waar hij vocht tegen een slepende ziekte en daar kreeg hij nog eens corona bovenop. [naar artikel]
De voormalige topchef en tv-kok Guy Van Cauteren (70) van Het Laurierblad is woensdag overleden aan de gevolgen van corona. “Ik surf nu nog mee op wat hij ooit in gang stak”, reageert Jeroen Meus. Veel andere chefs en vrienden roemen hem ook voor zijn topgerechten én zijn al even smakelijke verhalen. “Zoals dat van de koningin Máxima die bij hem op vrijgezellenweekend kwam.” [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.