Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Van klassieke tot vergeten groenten: deze 5 recepten tover je volgende week met veel plezier op tafel

21/01/2023 - 12:32
"Vind je het ook altijd moeilijk om ieders eetvoorkeuren in de week op tafel te krijgen? HLN-chefs Sandra Bekkari, Piet Huysentruyt en Jelle Beeckman zorgen voor een mooie mix van allerlei soorten keukens waar je iédereen mee tevereden stemt. Van een gezonde groentelasagne tot klassiek witloof met witte pens en originele taco’s met steak en burrata. Smakelijk!"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. BUDGETTIP. Met deze 3 no waste-recepten tover je restjes oud brood of kaas om in een nieuwe maaltijd (20/03/2022 - Het Laatste Nieuws)

Heb je nog heel wat inspiratie nodig om al die restjes uit je koelkast op te werken dit weekend? Foodie Sonja Peeters bedacht 3 handige recepten om oud brood, aardappelschillen of overgebleven groenten op te koken én tegelijkertijd verrassende gerechten op tafel te toveren. Geen food waste voor jou deze week! [naar artikel]


2. Drukke planning? Deze 7 recepten tover je in sneltempo op tafel (04/09/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


3. 1 weekmenu, 5 gerechten, 23 euro: met deze recepten van Piet Huysentruyt, Sandra Bekkari en Jelle Beeckman wordt volgende week een smakelijk succes (17/09/2022 - Het Laatste Nieuws)

Elke dag een maaltijd op tafel toveren: het is niet altijd even evident. Gelukkig voorzien onze 3 HLN-chefs Piet Huysentruyt, Sandra Bekkari en Jelle Beeckman elke week voldoende inspiratie om niet voor de zoveelste keer met de handen in het haar te zitten. Voor amper 23 euro tover je deze smakelijke gerechten op tafel. Snel klaar, betaalbaar én lekker? Dat klinkt als een succesrecept. [naar artikel]


4. 5 gerechten, 19 euro: met deze recepten van onze 3 HLN-chefs kom je die nazomer smakelijk door (22/10/2022 - Het Laatste Nieuws)

Nét nu we al die stoofpotjes weer van onder het stof gehaald hadden, breekt de nazomer alweer aan. Warmere temperaturen of niet: seizoensgroenten zoals witloof zetten we graag op tafel. Ook pastagerechten kiezen we met plezier uit voor ons menu. Als er één gerecht is dat de tand der seizoenen doorstaat, dan is het deze klassieker wel. Welk van deze vijf recepten stoom jij klaar volgende week? Voor 19 euro is het natuurlijk verleidelijk om ze gewoon allemaal te proberen! [naar artikel]


5. Meer groenten en fruit eten? Met deze recepten van Karola’s Kitchen lukt het zonder moeite (02/09/2021 - Het Belang van Limburg)

“Het hoofddoel is mensen met plezier meer groenten te doen eten. De rest is bijzaak”, zegt Karolien Olaerts, het brein achter de blog Karola’s Kitchen. Deze drie gerechten werken wij alvast met plezier tot de laatste hap naar binnen. [naar artikel]


6. Vijf keer koken voor nog geen 19 euro per persoon: deze recepten bieden veel smaak voor weinig geld (18/02/2023 - Het Laatste Nieuws)

Doorbreek deze week de winterse sleur met een paar verrassingen op tafel. Wat dacht je van een groene omelet, extra gezond dankzij de jonge bladspinazie? Een soep van de vergeten groente aardpeer? Of noedels met typisch Oosterse hoisinsaus? Onze HLN-chefs schotelen 5 creatieve én budgetvriendelijke recepten voor. [naar artikel]


7. Gezonde inspiratie voor het weekend: de drie recepten uit ‘Tafel voor één’ van Nathalie Le Blanc + win 3 exemplaren (26/08/2023 - Gezond.be)

Weet jij – alweer – niet wat te koken dit weekend? Wij redden je met veel plezier uit de nood, door elke week een ‘gezond’ boek voor te stellen. Deze week delen we de drie recepten uit ‘Tafel voor één’ van Nathalie Le Blanc. Als je nog inspiratie wil, hebben we trouwens goed nieuws, want wij […] Het bericht Gezonde inspiratie voor het weekend: de drie recepten uit ‘Tafel voor één’ van Nathalie Le Blanc + win 3 exemplaren verscheen eerst op Gezond.be. [naar artikel]


8. Je tafelgenoten verrassen met roze gerechten? Met dit ingrediënt tover je Instagramwaardige receptjes op tafel (02/06/2022 - Het Belang van Limburg)

Vier recepten om Pinksteren kleur te geven. Of gewoon omdat je fan bent van pink food. Of omdat je van bietjes houdt want zij geven deze vier recepten hun typische roze tint. productie BLURP [naar artikel]


9. Van een broodje 'pulled rabbit’ tot tempura met konijn: 3 recepten om dit gezonde vlees op een frisse manier klaar te maken (25/01/2023 - Het Laatste Nieuws)

De vraag ‘wat eten we vandaag’, passeert in elk gezin weleens tijdens de week. Wat dacht je van een broodje ‘pulled rabbit’ of een tempura met konijn? Van 25 januari tot 1 februari loopt de ‘Week van het konijn’ en voor die gelegenheid zet VLAM het Belgisch konijnenvlees extra in de kijker. Met deze drie recepten tover je eens iets anders op tafel dan de klassieker met pruimen. [naar artikel]


10. Deze gezonde gerechten met ei tover je op tafel voor de paasbrunch (28/03/2018 - Het Belang van Limburg)

Pasen staat synoniem voor eitjes. En dan gaat het niet alleen over de chocoladen versies die je raapt in de tuin, maar ook diegene die je op tafel zet die van de kip afkomstig zijn. Met deze drie gerechten tover je een gezonde paasbrunch op tafel voor je hele familie of gezin. [naar artikel]


11. Van een gezonde salade tot heerlijke pizza: deze 5 recepten zet je op tafel voor minder dan 15 euro (25/06/2022 - Het Laatste Nieuws)

Elke week opnieuw tonnen vol inspiratie hebben om een weekmenu op tafel te toveren? Onmogelijk. Zelfs wij op de redactie van HLN Eten strugglen wel eens. Daarom komen deze recepten van foodstyliste Sonja Peeters als geroepen. Gezonde maaltijd om op maandag mee te starten? Check. Comfortfood om vrijdag de week mee af te sluiten? Dubbelcheck. En dat alles voor minder dan 15 euro. Dat kunnen we niet laten liggen. Aan tafel! [naar artikel]


12. Een feestmenu zonder gedoe? Met deze drie recepten verlies je weinig tijd in de keuken (25/11/2021 - Het Belang van Limburg)

Met dit heerlijke feestmenu van As Cooked by Ginger tover je drie heerlijke gangen op tafel zonder dat daar veel gedoe aan te pas komt. Zodat je vooral kan genieten van het feestgedruis. [naar artikel]


13. WEEKMENU. Deze 5 gerechten maken Piet Huysentruyt, Sandra Bekkari en Jelle Beeckman klaar voor 19,40 euro (10/09/2022 - Het Laatste Nieuws)

De zomer is dan wel voorbij, maar heel wat heerlijke seizoensproducten zijn nog op hun best. Courgetten, zongerijpte tomaten, blauwe bessen... ze barsten van vitamines én van smaak. Dankzij deze 5 recepten van onze 3 gloednieuwe HLN-chefs tover je de komende week makkelijke en betaalbare gerechten op tafel die je helpen om het zomergevoel nog even vast te houden. [naar artikel]


14. Wat eten we volgende week? 5 recepten die de lente wél al in je bord brengen als dat weer nog tegenzit (22/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

Droom je al van zomerse temperaturen, maar wil het weer nog niet helemaal mee? Dan breng je die zon gewoon in je bord. Met deze 5 gezondere recepten is de weg richting een ‘summer body’ daarnaast ook net iets minder ver. En dat alles voor een spotprijsje. Aan tafel! [naar artikel]


15. Soep van geroosterde bloemkool of gevulde aubergine: recepten met groenten in de hoofdrol (04/04/2024 - Het Belang van Limburg)

Een feestje op tafel met deze vegetarische en vegan recepten zonder vleesvervangers. Want: op dit feest is groente de eregast. Starten doe je met soepje van geroosterde bloemkool, gevolgd door gevulde aubergines met geurige kruiden. Cheesecake in een glaasje om af te sluiten. Smakelijk! [naar artikel]


16. Met deze drie recepten van Nadine Redzepi tover je de lekkerste gerechten op tafel (20/04/2018 - De Morgen)

Nadine – de vrouw van René Redzepi, ‘s werelds beste chef – maakt deze gerechten voor haar man als hij thuis is.?Hoe groot is dan de kans dat ook jij bewondering oogst als je deze lekkernij uit je eigen keuken tovert??Aan de slag, dus! [naar artikel]


17. Alles in één: 3 smakelijke eenpansgerechten die je zonder veel moeite op tafel zet (07/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

Niets zo makkelijk als koken in één pan. Met een minimum aan moeite en weinig afwas tover je deze drie smakelijke gerechten op tafel. [naar artikel]


18. Klaar voor Tournée Minérale? Deze mocktails helpen je op weg (03/02/2018 - Het Belang van Limburg)

Een maand lang geen alcohol drinken hoeft helemaal niet saai te zijn. Met deze recepten tover je in een handomdraai heerlijke mocktails op tafel die even heerlijk smaken als hun alcoholhoudende concurrenten. Wij vroegen Olivier Jacobs van cocktailbar Jigger's in Gent om zijn favoriete alcoholvrije cocktailrecepten met ons te delen. [naar artikel]


19. 3 HLN-chefs, 5 gerechten, 24 euro: met deze recepten breng je de gezellige herfst op tafel volgende week (24/09/2022 - Het Laatste Nieuws)

Nu de herfst weer in het land is, is het tijd om volop quiche te beginnen maken. Ook andere (gezonde) comfortfood kan niet ontbreken op ons menu dit najaar. Piet Huysentruyt, Sandra Bekkari en Jelle Beeckman kiezen alvast samen vijf recepten waar je de herfst mee uit de startblokken kookt. En dat voor minder dan 25 euro. [naar artikel]


20. Dit winters aperitief bomvol karakter tover je in vijf minuten op tafel (25/11/2022 - Het Belang van Limburg)

Productie: BURP Donkere dagen vragen om gezellige cocktails, van het soort dat je opwarmt en blij maakt tegelijkertijd. Voor wie niet meteen fan is van over the top ingewikkelde recepten raden we deze Billoni aan. Zacht maar met karakter en superfancy als heerlijk winterdrankje. [naar artikel]


21. Van Taiwanees tot Libanees: reis de wereld rond voor amper 18 euro met deze 5 recepten van onze HLN-chefs (11/03/2023 - Het Laatste Nieuws)

Even geen zin in een klassieke varkensmignonette of doodgewone spaghetti? Met de recepten van onze HLN-chefs breng je komende week een beetje extra sensatie op tafel. Sandra Bekkari fleurt haar varkensmignonette op met blauwe druiven, Piet Huysentruyt legt uit hoe je penne puttanesca maakt als een echte Italiaan en Jelle Beeckman zet de reis rond de wereld verder met Taiwanese popcornkip. Smakelijk! [naar artikel]


22. 5 originele recepten van Sandra Bekkari voor de paasbrunch: “Zo maak je een quiche zonder bladerdeeg” (13/04/2022 - Het Laatste Nieuws)

Pasen in het vooruitzicht, maar nog geen inspiratie voor de paasbrunch? Dankzij deze vijf recepten van Sandra Bekkari uit haar boek ‘Fast Food 3' tover je probleemloos een smakelijke én gezonde brunch op tafel. In de plaats van de typische wortelcake of asperges met een gekookt eitje kiest ze onder andere voor gevulde appels, bodemloze quiche en vooral: voor eindeloos eetgenot. Smakelijk! [naar artikel]


23. Last van een herfstdip? Deze 5 recepten van HLN-chefs Sandra Bekkari, Piet Huysentruyt en Jelle Beeckman helpen je er zo van af (19/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

Laat die diners maar komen volgende week, want HLN-chefs Sandra Bekkari, Piet Huysentruyt en Jelle Beeckman weten je smaakpapillen opnieuw te verrassen. Van een klassieke ribeye en een winters dessert tot pittige gamba’s: niemand blijft met honger achter. Voor amper 18 euro zijn deze 5 maaltijden volgende week helemaal de jouwe. [naar artikel]


24. Gezond ‘fast’food: met deze recepten van Pascale Naessens zit je in geen tijd aan tafel (16/09/2021 - Het Belang van Limburg)

Pascale Naessens heeft met Ik eet zo graag een gloednieuw kookboek uit. En daar hoort een bekentenis bij :“Ik houd mijn recepten altijd graag kort omdat ik niet graag in de keuken sta. Ik zit liever uren aan tafel.” Dat fast ook gezond kan zijn, bewijzen deze recepten voor een snelle hap. [naar artikel]


25. Eens iets anders dan asperges en een gekookt eitje: 5 originele recepten van Sandra Bekkari voor de paasbrunch (13/04/2022 - Het Laatste Nieuws)

Pasen in het vooruitzicht, maar nog geen inspiratie voor de paasbrunch? Dankzij deze vijf recepten van Sandra Bekkari uit haar boek ‘Fast Food 3' tover je probleemloos een smakelijke én gezonde brunch op tafel. In de plaats van de typische wortelcake of asperges met een gekookt eitje kiest ze onder andere voor gevulde appels, bodemloze quiche en vooral: voor eindeloos eetgenot. Smakelijk! [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!