Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Taai wild, droge kalkoen of geschifte saus? Onze HLN-chefs Piet, Sandra en Jelle redden jouw feestmenu

23/12/2023 - 09:01
"Van de juiste oventemperatuur voor de kalkoen, tips om wild echt lekker klaar te maken, te natte gratin of chocomousse met brokjes: jullie kookproblemen stroomden de voorbije dagen binnen. Onze HLN-cheffen Piet Huysentruyt, Jelle Beeckman en Sandra Bekkari gaan ermee aan de slag en laten al jouw kookstress instant uit de keuken verdwijnen. “Dit vlees geeft een heerlijke wildsmaak aan je stoofpotje.”"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. OPROEP. Is je kalkoen altijd te droog? Of je saus niet lekker? Stel jouw kookvraag aan Piet Huysentruyt, Sandra Bekkari of Jelle Beeckman (15/12/2023 - Het Laatste Nieuws)

Is jouw gevulde kalkoen altijd te droog? Of blijft je champagnesaus maar schiften? Grijp dan nu je kans en stel jouw prangende kookvraag aan HLN-chefs Sandra Bekkari, Piet Huysentruyt en Jelle Beeckman. [naar artikel]


2. EXCLUSIEF. Ontdek hier 3 betaalbare feestmenu’s voor 4 personen van HLN-chefs Jelle Beeckman, Sandra Bekkari en Piet Huysentruyt (10/12/2022 - Het Laatste Nieuws)

Gourmet, raclette of een klassiek vijfgangenmenu: elk jaar opnieuw sta je voor hetzelfde dilemma tijdens de feestdagen. Daar brengen HLN-chefs Jelle Beeckman, Sandra Bekkari en Piet Huysentruyt verandering in dit jaar. Ze stelden elks een volledig feestmenu samen ter inspiratie. Huissommeliers Sofie Vanrafelghem en Sepideh Sedaghatnia voorzien aangepaste bier- en wijnpairings. Welk menu maak jij klaar dit eindejaar? [naar artikel]


3. “Zo vermijd je stress in de keuken én aan de feesttafel”: 3 exclusieve HLN-feestmenu’s van Piet Huysentruyt, Sandra Bekkari & Jelle Beeckman (08/12/2023 - Het Laatste Nieuws)

Elk jaar opnieuw duikt de keuzestress voor je feestmenu opnieuw op: ga je voor een viergangenmenu, een gourmet of toch maar raclette? HLN-chefs Piet Huysentruyt, Jelle Beeckman en Sandra Bekkari stelden een toegankelijk, betaalbaar en volledig viergangenmenu voor jou samen, van hapje tot dessert, zodat het menu dit eindejaar al géén zorg meer is. Voor welke chef ga jij? [naar artikel]


4. Een stoofpotje, Thaise noedels of homemade speculaas: 5 recepten van Piet Huysentruyt, Sandra Bekkari en Jelle Beeckman voor heerlijke winterkost (11/12/2022 - Het Laatste Nieuws)

De winter is in het land en dat voel je in het weekmenu van onze HLN-chefs Piet Huysentruyt, Sandra Bekkari en Jelle Beeckman. Sandra maakt een hartverwarmend stoofpotje en speculaaskoekjes om je vingers bij af te likken, Piet schotelt cannelloni en rodekoolsalade met rolmops voor, terwijl Jelle Beeckman je laat wegdromen van zonniger oorden met Thaise noedels. Smakelijk! [naar artikel]


5. Last van een herfstdip? Deze 5 recepten van HLN-chefs Sandra Bekkari, Piet Huysentruyt en Jelle Beeckman helpen je er zo van af (19/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

Laat die diners maar komen volgende week, want HLN-chefs Sandra Bekkari, Piet Huysentruyt en Jelle Beeckman weten je smaakpapillen opnieuw te verrassen. Van een klassieke ribeye en een winters dessert tot pittige gamba’s: niemand blijft met honger achter. Voor amper 18 euro zijn deze 5 maaltijden volgende week helemaal de jouwe. [naar artikel]


6. 3 HLN-chefs en 5 recepten voor amper 17 euro: deze gerechten kunnen niet ontbreken op je weekmenu (25/02/2023 - Het Laatste Nieuws)

Elke week duiken HLN-chefs Sandra Bekkari, Piet Huysentruyt en Jelle Beeckman hun keuken in zodat jij de week erna probleemloos vijf budgetvriendelijke maaltijden tevoorschijn kan toveren. Van de fried hot chicken burger van Jelle krijgt iedereen aan tafel het gegarandeerd warm en die Japanse hartige groentepannekoek met spitskool van Sandra wordt je nieuwe favoriete klassieker. Of ga je toch liever voor rosbief à la Piet Huysentruyt? [naar artikel]


7. Vlees, veggie én vis in ons HLN-weekmenu: deze 5 recepten van Piet Huysentruyt, Sandra Bekkari & Jelle Beeckman verwarmen ieders foodie-hart (26/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

Van veggie tot vlees én vis: dit weekmenu van onze 3 HLN-chefs Piet Huysentruyt, Sandra Bekkari en Jelle Beeckman heeft voor ieder wat wils. Of waarom geen combinatie van vlees en vis? Piet combineert kip met heerlijke garnaaltjes: iets om van te smullen. Voor wie zin heeft in een gezond tussendoortje maakt Sandra Bekkari heerlijke brownies. Wedden dat je nooit meer 'normale' brownies verkiest als je deze hebt geproefd? Tot slot is er Jelle er to wrap up de week. Smakelijk! [naar artikel]


8. 1 week, 5 gerechten, 16 euro: deze recepten van Piet Huysentruyt, Sandra Bekkari en Jelle Beeckman wil je volgende week geproefd hebben (05/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

Nu we écht niet meer om het herfstweer kunnen, halen onze HLN-chefs Sandra Bekkari, Piet Huysentruyt en Jelle Beeckman de kookpotten boven om ons nieuwe inspiratie te serveren. Een salade om op voorhand klaar te maken, een soep om je aan op te warmen of een Griekse schotel om van te blijven eten: het zit allemaal in het HLN-weekmenu voor maar 16 euro. [naar artikel]


9. "Met kerst doe ik nog altijd graag de klassieke kalkoen" (13/12/2016 - Het Belang van Limburg)

Wat doen bekende chefs tijdens de feestdagen en wat zetten ze op tafel? Piet Huysentruyt, chef van het sterrenrestaurant Likoké in Les Vans, Frankrijk, beantwoordt vandaag onze eindejaarsvraagjes. Nog meer tips van Piet krijg je dinsdagavond in het nieuwe programma 'Het Perfecte Feestmenu' op zender njam!, waar hij toont hoe je zelf een lekker en haalbaar driegangenmenu in elkaar steekt. [naar artikel]


10. Van pita met knoflooksaus tot Indiase Dahl: 5 recepten van Piet Huysentruyt, Sandra Bekkari en Jelle Beeckman die je doen uitkijken naar het avondeten (08/10/2022 - Het Laatste Nieuws)

Geen inspiratie meer om te koken deze week? Haast je dan als de bliksem door dit HLN Eten-weekmenu van Piet Huysentruyt, Sandra Bekkari en Jelle Beeckman. Een hete bliksem, in de vorm van een ovenschotel bijvoorbeeld. Voor een betaalbaar prijsje verleid je iédere tafelgenoot tot het opsmikkelen van het bord tot het laatste druppeltje saus. [naar artikel]


11. 5 gerechten voor 18,60 euro: Piet Huysentruyt, Sandra Bekkari en Jelle Beeckman geven een twist aan herfstige klassiekers (01/10/2022 - Het Laatste Nieuws)

Nu de temperaturen weer ietsje lager zijn is het soep- en stoofpotjesweer volop aangebroken. Onze HLN-chefs Piet Huysentruyt, Sandra Bekkari en Jelle Beeckman kozen daarom voor het weekmenu deze week herfstige klassiekers die ze voorzien van een eigen twist. Voor amper 18,60 euro kook je voor vier personen vijf gerechten. Aan tafel! [naar artikel]


12. Kan je jouw feestmenu gezonder maken zonder dat je dat proeft? Chefs Sandra en Karolien tippen: “Zo maak je lichtere gratin dauphinois” (12/12/2023 - Het Laatste Nieuws)

Etentjes met Kerstmis en oudjaar, recepties hier en daar: tijdens het eindejaar wordt er volop gegeten en gedronken. Zijn er kleine, stiekeme foodswaps waarmee je jouw feestmenu een tikkeltje gezonder kan maken, zonder dat je gasten of jijzelf moeten inboeten aan smaak? HLN-chef Sandra Bekkari en foodblogger Karolien Olaerts delen tips per gang. “Vermeng de mascarpone in dit dessert eens met wat plattekaas.” [naar artikel]


13. Van blinde vinken tot curry: 5 gerechten van Piet Huysentruyt, Jelle Beeckman & Sandra Bekkari die je op je weekmenu wil zetten (17/12/2022 - Het Laatste Nieuws)

Wie in de Vlaamse huiskamers op tafel kijkt, ziet dagelijks een mix van keukens verschijnen. Waar de ene zweert bij traditionele kost zoals blinde vinken, waagt de andere zich aan Indiase sferen door een curry klaar te maken. Ongeacht welke keuken je verkiest: onze HLN-chefs Piet Huysentruyt, Jelle Beeckman en Sandra Bekkari stoomden weer een weekmenu klaar waar iedereen zich in kan vinden. Smakelijk! [naar artikel]


14. 1 weekmenu, 5 gerechten, 23 euro: met deze recepten van Piet Huysentruyt, Sandra Bekkari en Jelle Beeckman wordt volgende week een smakelijk succes (17/09/2022 - Het Laatste Nieuws)

Elke dag een maaltijd op tafel toveren: het is niet altijd even evident. Gelukkig voorzien onze 3 HLN-chefs Piet Huysentruyt, Sandra Bekkari en Jelle Beeckman elke week voldoende inspiratie om niet voor de zoveelste keer met de handen in het haar te zitten. Voor amper 23 euro tover je deze smakelijke gerechten op tafel. Snel klaar, betaalbaar én lekker? Dat klinkt als een succesrecept. [naar artikel]


15. Van kalkoengyros tot taco’s met shortrib en guacamole: deze 5 recepten maak je klaar voor minder dan 14 euro (03/06/2023 - Het Laatste Nieuws)

Sandra Bekkari haalde deze week de mosterd in Griekenland. Zij legt uit hoe je gyros van kalkoen op tafel tovert én toont hoe je overheerlijke gevulde aubergines met feta maakt. Piet Huysentruyt serveert op zijn beurt Hollandse haring, terwijl Jelle Beeckman Mexico in je huis haalt met taco’s. Aan afwisseling geen gebrek dus, met het weekmenu van onze HLN-chefs! [naar artikel]


16. Onze 3 HLN-chefs zorgen ervoor dat je voor 16 euro de hele week heerlijke gerechten hebt: “Eén van de makkelijkste gerechten ooit” (05/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

Nu we écht niet meer om het herfstweer kunnen, halen onze HLN-chefs Sandra Bekkari, Piet Huysentruyt en Jelle Beeckman de kookpotten boven om ons nieuwe inspiratie te serveren. Een salade om op voorhand klaar te maken, een soep om je aan op te warmen of een Griekse schotel om van te blijven eten: het zit allemaal in het HLN-weekmenu voor maar 16 euro. [naar artikel]


17. Een salade, soep of pasta: onze 3 HLN-chefs zorgen volgende week elke dag voor een verfrissende maaltijd voor amper 22 euro in totaal (12/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

Je kookinspiratie kan wel eens op laag pitje staan. Gelukkig snellen onze 3 HLN-chefs Sandra Bekkari, Jelle Beeckman en Piet Huysentruyt je graag te hulp. Zoek warme temperaturen op met een Thaise soep of ga voor een puree met de vergeten groente pastinaak: er is geen slechte keuze deze week. Wij kunnen alvast niet kiezen. Smakelijk! [naar artikel]


18. Van Taiwanees tot Libanees: reis de wereld rond voor amper 18 euro met deze 5 recepten van onze HLN-chefs (11/03/2023 - Het Laatste Nieuws)

Even geen zin in een klassieke varkensmignonette of doodgewone spaghetti? Met de recepten van onze HLN-chefs breng je komende week een beetje extra sensatie op tafel. Sandra Bekkari fleurt haar varkensmignonette op met blauwe druiven, Piet Huysentruyt legt uit hoe je penne puttanesca maakt als een echte Italiaan en Jelle Beeckman zet de reis rond de wereld verder met Taiwanese popcornkip. Smakelijk! [naar artikel]


19. “Doe de kip pas op het einde in de saus”: zo maak je de béste vol-au-vent thuis volgens HLN-chef Piet Huysentruyt (08/11/2023 - Het Laatste Nieuws)

Vol-au-vent is een klassieker in elke Vlaamse huiskamer én op restaurant, maar hoe maak je die thuis zelf goed klaar? Hoe zorg je ervoor dat saus niet schift? En welke soorten vlees gebruik je best? HLN-chef Piet Huysentruyt deelt tips waarmee jouw koninginnehapje niet meer kan mislukken. “Vermijd dit soort kip, anders krijg je taai vlees.” [naar artikel]


20. 13 chefs en foodies verklappen wat zij gewoon in de winkel kopen voor hun feestmenu: “Er is niks mis met een ‘potteke’ saus” (14/12/2023 - Het Laatste Nieuws)

Het geheim om een perfect feestmenu op tafel te zetten én zelf te kunnen genieten van het feest: focussen op de essentie en de rest in de supermarkt kopen. Wat moet je echt zelf uit je potten toveren en wat haal je zonder gêne kant-en-klaar in huis? 13 chefs en foodies klappen uit de biecht: “Ovenhapjes zijn beter uit de supermarkt.” [naar artikel]


21. “Het moeilijkste deel van het recept is de saus”: zo maak je zelf de perfecte vol-au-vent volgens HLN-chef Piet Huysentruyt (24/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

Vol-au-vent is een klassieker in elke Vlaamse huiskamer en op restaurant, maar hoe maak je die thuis zelf goed klaar? Hoe zorg je ervoor dat je saus niet schift? En welke soorten vlees gebruik je best? HLN-chef Piet Huysentruyt deelt zijn essentiële tips en noemt de 3 meest gemaakte fouten, zodat jouw koninginnenhapje niet meer kan mislukken. “Als je zo’n kip gebruikt, krijg je taai vlees.” [naar artikel]


22. Onze HLN-chefs zetten feestelijke aardappelen op het menu: “Wat meer werk, maar goddelijk resultaat!” (19/12/2023 - Het Laatste Nieuws)

Pureren, frituren, of in de oven: met een goed recept wordt een simpele aardappel dé ster van de feesttafel. De drie HLN-chefs Sandra Bekkari, Piet Huysentruyt en Jelle Beeckman geven tips voor onweerstaanbare aardappelgerechten: van een klassieker zoals puree tot kroketten met een krokante twist. “De combinatie van deze kruiden tilt élk aardappelgerecht een niveau hoger.” [naar artikel]


23. “Het moeilijkste onderdeel van het recept? Dat is de saus”: zo bereid je de perfecte vol-au-vent (08/11/2023 - Het Laatste Nieuws)

Vol-au-vent is een klassieker in elke Vlaamse huiskamer én op restaurant, maar hoe maak je die thuis zelf goed klaar? Hoe zorg je ervoor dat saus niet schift? En welke soorten vlees gebruik je best? HLN-chef Piet Huysentruyt deelt tips waarmee jouw koninginnenhapje niet meer kan mislukken. “Vermijd dit soort kip, anders krijg je taai vlees.” [naar artikel]


24. 5x vakantie op je bord: HLN-chefs tippen heerlijk zomerse recepten voor de komende week (27/05/2023 - Het Laatste Nieuws)

Wil je de komende week graag gerechten serveren die passen bij het zonnige weer? Scroll dan snel verder, want onze HLN-chefs hadden exact hetzelfde idee. Sandra Bekkari legt uit hoe je zomerse naanpizza maakt met ricotta en courgette, Piet Huysentruyt deelt zijn recept voor risotto met witte en groene asperges en Jelle Beeckman tovert een heerlijk Italiaanse focacciaburger met kip (of aubergine ) op je tafel. Genieten maar! [naar artikel]


25. WEEKMENU. Deze 5 gerechten maken Piet Huysentruyt, Sandra Bekkari en Jelle Beeckman klaar voor 19,40 euro (10/09/2022 - Het Laatste Nieuws)

De zomer is dan wel voorbij, maar heel wat heerlijke seizoensproducten zijn nog op hun best. Courgetten, zongerijpte tomaten, blauwe bessen... ze barsten van vitamines én van smaak. Dankzij deze 5 recepten van onze 3 gloednieuwe HLN-chefs tover je de komende week makkelijke en betaalbare gerechten op tafel die je helpen om het zomergevoel nog even vast te houden. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!