De winter is in het land en dat voel je in het weekmenu van onze HLN-chefs Piet Huysentruyt, Sandra Bekkari en Jelle Beeckman. Sandra maakt een hartverwarmend stoofpotje en speculaaskoekjes om je vingers bij af te likken, Piet schotelt cannelloni en rodekoolsalade met rolmops voor, terwijl Jelle Beeckman je laat wegdromen van zonniger oorden met Thaise noedels. Smakelijk! [naar artikel]
Van veggie tot vlees én vis: dit weekmenu van onze 3 HLN-chefs Piet Huysentruyt, Sandra Bekkari en Jelle Beeckman heeft voor ieder wat wils. Of waarom geen combinatie van vlees en vis? Piet combineert kip met heerlijke garnaaltjes: iets om van te smullen. Voor wie zin heeft in een gezond tussendoortje maakt Sandra Bekkari heerlijke brownies. Wedden dat je nooit meer 'normale' brownies verkiest als je deze hebt geproefd? Tot slot is er Jelle er to wrap up de week. Smakelijk! [naar artikel]
Geen inspiratie meer om te koken deze week? Haast je dan als de bliksem door dit HLN Eten-weekmenu van Piet Huysentruyt, Sandra Bekkari en Jelle Beeckman. Een hete bliksem, in de vorm van een ovenschotel bijvoorbeeld. Voor een betaalbaar prijsje verleid je iédere tafelgenoot tot het opsmikkelen van het bord tot het laatste druppeltje saus. [naar artikel]
Nu we écht niet meer om het herfstweer kunnen, halen onze HLN-chefs Sandra Bekkari, Piet Huysentruyt en Jelle Beeckman de kookpotten boven om ons nieuwe inspiratie te serveren. Een salade om op voorhand klaar te maken, een soep om je aan op te warmen of een Griekse schotel om van te blijven eten: het zit allemaal in het HLN-weekmenu voor maar 16 euro. [naar artikel]
Wie in de Vlaamse huiskamers op tafel kijkt, ziet dagelijks een mix van keukens verschijnen. Waar de ene zweert bij traditionele kost zoals blinde vinken, waagt de andere zich aan Indiase sferen door een curry klaar te maken. Ongeacht welke keuken je verkiest: onze HLN-chefs Piet Huysentruyt, Jelle Beeckman en Sandra Bekkari stoomden weer een weekmenu klaar waar iedereen zich in kan vinden. Smakelijk! [naar artikel]
Elke dag een maaltijd op tafel toveren: het is niet altijd even evident. Gelukkig voorzien onze 3 HLN-chefs Piet Huysentruyt, Sandra Bekkari en Jelle Beeckman elke week voldoende inspiratie om niet voor de zoveelste keer met de handen in het haar te zitten. Voor amper 23 euro tover je deze smakelijke gerechten op tafel. Snel klaar, betaalbaar én lekker? Dat klinkt als een succesrecept. [naar artikel]
Nu de temperaturen weer ietsje lager zijn is het soep- en stoofpotjesweer volop aangebroken. Onze HLN-chefs Piet Huysentruyt, Sandra Bekkari en Jelle Beeckman kozen daarom voor het weekmenu deze week herfstige klassiekers die ze voorzien van een eigen twist. Voor amper 18,60 euro kook je voor vier personen vijf gerechten. Aan tafel! [naar artikel]
Laat die diners maar komen volgende week, want HLN-chefs Sandra Bekkari, Piet Huysentruyt en Jelle Beeckman weten je smaakpapillen opnieuw te verrassen. Van een klassieke ribeye en een winters dessert tot pittige gamba’s: niemand blijft met honger achter. Voor amper 18 euro zijn deze 5 maaltijden volgende week helemaal de jouwe. [naar artikel]
Elke week duiken HLN-chefs Sandra Bekkari, Piet Huysentruyt en Jelle Beeckman hun keuken in zodat jij de week erna probleemloos vijf budgetvriendelijke maaltijden tevoorschijn kan toveren. Van de fried hot chicken burger van Jelle krijgt iedereen aan tafel het gegarandeerd warm en die Japanse hartige groentepannekoek met spitskool van Sandra wordt je nieuwe favoriete klassieker. Of ga je toch liever voor rosbief à la Piet Huysentruyt? [naar artikel]
Is jouw gevulde kalkoen altijd te droog? Of blijft je champagnesaus maar schiften? Grijp dan nu je kans en stel jouw prangende kookvraag aan HLN-chefs Sandra Bekkari, Piet Huysentruyt en Jelle Beeckman. [naar artikel]
Gourmet, raclette of een klassiek vijfgangenmenu: elk jaar opnieuw sta je voor hetzelfde dilemma tijdens de feestdagen. Daar brengen HLN-chefs Jelle Beeckman, Sandra Bekkari en Piet Huysentruyt verandering in dit jaar. Ze stelden elks een volledig feestmenu samen ter inspiratie. Huissommeliers Sofie Vanrafelghem en Sepideh Sedaghatnia voorzien aangepaste bier- en wijnpairings. Welk menu maak jij klaar dit eindejaar? [naar artikel]
Elk jaar opnieuw duikt de keuzestress voor je feestmenu opnieuw op: ga je voor een viergangenmenu, een gourmet of toch maar raclette? HLN-chefs Piet Huysentruyt, Jelle Beeckman en Sandra Bekkari stelden een toegankelijk, betaalbaar en volledig viergangenmenu voor jou samen, van hapje tot dessert, zodat het menu dit eindejaar al géén zorg meer is. Voor welke chef ga jij? [naar artikel]
De zomer is dan wel voorbij, maar heel wat heerlijke seizoensproducten zijn nog op hun best. Courgetten, zongerijpte tomaten, blauwe bessen... ze barsten van vitamines én van smaak. Dankzij deze 5 recepten van onze 3 gloednieuwe HLN-chefs tover je de komende week makkelijke en betaalbare gerechten op tafel die je helpen om het zomergevoel nog even vast te houden. [naar artikel]
Het is niet omdat de feestdagen achter de rug zijn, dat je jezelf niet meer mag trakteren op een heerlijke maaltijd. Jelle Beeckman, Sandra Bekkari en Piet Huysentruyt schotelen je naar goede gewoonte weer vijf recepten voor ter inspiratie voor je komend weekmenu. Het ene wat gezonder, om je lichaam de kans te geven te bekomen van de voorbije familiefeesten, het andere wat zoeter. Perfect om het nieuwe jaar mee in te zetten. [naar artikel]
Sandra Bekkari haalde deze week de mosterd in Griekenland. Zij legt uit hoe je gyros van kalkoen op tafel tovert én toont hoe je overheerlijke gevulde aubergines met feta maakt. Piet Huysentruyt serveert op zijn beurt Hollandse haring, terwijl Jelle Beeckman Mexico in je huis haalt met taco’s. Aan afwisseling geen gebrek dus, met het weekmenu van onze HLN-chefs! [naar artikel]
Wil je de komende week graag gerechten serveren die passen bij het zonnige weer? Scroll dan snel verder, want onze HLN-chefs hadden exact hetzelfde idee. Sandra Bekkari legt uit hoe je zomerse naanpizza maakt met ricotta en courgette, Piet Huysentruyt deelt zijn recept voor risotto met witte en groene asperges en Jelle Beeckman tovert een heerlijk Italiaanse focacciaburger met kip (of aubergine ) op je tafel. Genieten maar! [naar artikel]
Nu de herfst weer in het land is, is het tijd om volop quiche te beginnen maken. Ook andere (gezonde) comfortfood kan niet ontbreken op ons menu dit najaar. Piet Huysentruyt, Sandra Bekkari en Jelle Beeckman kiezen alvast samen vijf recepten waar je de herfst mee uit de startblokken kookt. En dat voor minder dan 25 euro. [naar artikel]
Heb je jezelf voorgenomen om dit jaar vaker zelf te koken, maar is je inspiratie niet altijd wat het moet zijn? HLN-chefs Sandra Bekkari, Piet Huysentruyt en Jelle Beeckman presenteren naar goede gewoonte vijf heerlijke recepten om uit te kiezen. Van een veggie groentegratin tot balletjes met noorderkrieken: voor iedere eter wat wils. Smakelijk! [naar artikel]
De paasvakantie is achter de rug, samen met de bijbehorende brunch, lunch en paaseierenzoektochten. Wil je de nieuwe week terug wat gezonder inzetten? Dan helpen deze 5 recepten van Sandra Bekkari, Piet Huysentruyt en Jelle Beeckman je uit de nodig. Van een salade tot noedels én een stukje taart: aan alles is gedacht. Smakelijk! [naar artikel]
Of je nu houdt van ovenschotels, seizoensgroenten of snelle snacks: Jelle Beeckman, Piet Huysentruyt en Sandra Bekkari voorzien het allemaal voor jou in het HLN Eten-weekmenu. Voor amper 19 euro stoom je deze 5 gerechten klaar en laat je iédereen met een voldaan gevoel van tafel vertrekken. Is het al etenstijd? [naar artikel]
Het wordt de komende week niet echt weer om gezellig buiten te gaan wandelen. Dus verschans je in de keuken en tover iets lekkers op tafel! HLN-chefs Piet Huysentruyt, Sandra Bekkari en Jelle Beeckman tippen alvast een aantal toprecepten zoals worstenbroodjes als comfortfood, gezellige stoverij ribbetjes en een heerlijke stamppot. Nieuw weekmenu: check! [naar artikel]
Het is nog even aftellen tot de zomervakantie, maar met de recepten die onze HLN-chefs deze week voorschotelen lijkt die op slag dichterbij. Sandra Bekkari legt uit hoe je heerlijke Siciliaanse pasta alla norma op tafel tovert, Piet Huysentruyt raadt een verfrissende Waldorfsalade aan en Jelle Beeckman haalt Griekenland naar je keuken met z’n volledig huisgemaakte pita gyros. Om je vingers bij af te likken! [naar artikel]
Waar je de ene dag nood hebt aan comfortfood, wil je de andere dag het liefst zo gezond mogelijk eten. Aan die behoeften voldoen onze 3 HLN-chefs elke week opnieuw door een mooie mix van gezond, klassiek en comfort samen te stellen. Het toppertje van deze week? Zonder twijfel de stoverijburger om het weekend mee in te zetten. Al valt die preistoemp ook niet te versmaden. [naar artikel]
Even geen zin in een klassieke varkensmignonette of doodgewone spaghetti? Met de recepten van onze HLN-chefs breng je komende week een beetje extra sensatie op tafel. Sandra Bekkari fleurt haar varkensmignonette op met blauwe druiven, Piet Huysentruyt legt uit hoe je penne puttanesca maakt als een echte Italiaan en Jelle Beeckman zet de reis rond de wereld verder met Taiwanese popcornkip. Smakelijk! [naar artikel]
Van de juiste oventemperatuur voor de kalkoen, tips om wild echt lekker klaar te maken, te natte gratin of chocomousse met brokjes: jullie kookproblemen stroomden de voorbije dagen binnen. Onze HLN-cheffen Piet Huysentruyt, Jelle Beeckman en Sandra Bekkari gaan ermee aan de slag en laten al jouw kookstress instant uit de keuken verdwijnen. “Dit vlees geeft een heerlijke wildsmaak aan je stoofpotje.” [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.