Ben jij ook zo’n Sandra Bekkari fan? Goed nieuws, want vanaf nu vind je al haar recepten ook terug onder een icoontje op je smartphone. Vandaag lanceerde de tv-chef namelijk haar eigen app: De recepten van Sandra. Van Nooit meer Diëten 1 tot Family Food. In haar nieuwe app deelt voedingsdeskundige Sandra Bekkari meer dan […] Het bericht Sandra Bekkari bundelt haar culinair oeuvre in een app: De recepten van Sandra verscheen eerst op Gezond.be. [naar artikel]
Wie naar buiten kijkt, krijgt spontaan zin om onder een warm dekentje te kruipen én opwarmende comfortfood op tafel te zetten. Een beetje gember in de soep of chili in een curry: meer moet dat volgens Sandra Bekkari niet zijn. Ze deelt 5 recepten met 5 pittige kruiden die de stormblues meteen wegblazen: “eigenlijk is ras el hanout twintig smaakmakers in één.” [naar artikel]
Wie naar buiten kijkt, krijgt spontaan zin om onder een warm dekentje te kruipen én opwarmende comfortfood op tafel te zetten. Een beetje gember in de soep of chili in een curry: meer moet dat volgens Sandra Bekkari niet zijn. Ze deelt 5 recepten met 5 pittige kruiden die de stormblues meteen wegblazen: “eigenlijk is ras el hanout twintig smaakmakers in één.” [naar artikel]
Weet jij – alweer – niet wat te koken dit weekend? En heb je deze keer écht geen zin om frieten te halen of pizza te laten leveren? Dan redden wij je met veel plezier uit de nood, door drie recepten uit ‘Framily Food’ van Sandra Bekkari te delen. Als je nog inspiratie wil, hebben […] Het bericht Gezonde inspiratie voor het weekend: 3 recepten uit ‘Framily Food’ van Sandra Bekkari + win 5 exemplaren verscheen eerst op Gezond.be. [naar artikel]
Nu we écht niet meer om het herfstweer kunnen, halen onze HLN-chefs Sandra Bekkari, Piet Huysentruyt en Jelle Beeckman de kookpotten boven om ons nieuwe inspiratie te serveren. Een salade om op voorhand klaar te maken, een soep om je aan op te warmen of een Griekse schotel om van te blijven eten: het zit allemaal in het HLN-weekmenu voor maar 16 euro. [naar artikel]
HLN-chef Sandra Bekkari stelt speciaal voor de HLN-lezers een exclusief feestmenu samen ter inspiratie. “Ik hou wel van verrassingen in een menu”, vertelt Sandra. “Maar ook van simpele recepten.” Ontdek het viergangenmenu met kers(t)verse recepten, samen met aangepaste pairingtips van biersommelier Sofie Vanrafelghem en wijnsommelier Sepideh Sedaghatnia. Alvast smakelijk! [naar artikel]
“Geen tijd, te druk,....na tien boeken heeft keukenprinses Sandra Bekkari al heel wat smoesjes gehoord waarom we niet gezond koken. Maar met haar nieuw boek ‘Fast Food’ wil ze daar definitief verandering in brengen. Met 80 recepten, die gemiddeld een halfuurtje in beslag nemen én de afwas tot het minimum beperken, wil ze alle stereotypen rond gezonde voeding doorbreken. Om goed van start te gaan, deelt ze alvast haar vijf favoriete recepten. [naar artikel]
Fast food, daar is Sandra Bekkari een expert in. Van de gezonde soort wel, want ze brengt al voor de derde keer een boek uit vol supersnelle receptjes die ook nog eens goed voor ons zijn. [naar artikel]
Na haar Nooit meer diëten- en Fast food-reeksen komt bestsellerauteur en voedingsdeskundige Sandra Bekkari met een nieuw concept: Framily food. Roep vrienden en familie alvast aan tafel. Met deze gezonde comfortfood scoor je sowieso! [naar artikel]
Een strikt weekbudget en een minikeuken vol stapels afwas: dat studenten meer dan eens per week terugvallen op blikken soep en niet al te gezonde... [naar artikel]
Elke dag een verrassend en lekker gerechtje op tafel toveren kan een uitdaging zijn. Soms kruipt de sleur ook langs de keuken naar binnen. Zin in iets onverwachts dat snel klaar is? Probeer dan eens een havermoutcrumble met blauwe bessen. Ga je liever de exotische toer op? Dan is een groene Thaise curry met courgetti misschien wel iets voor jou. Sandra Bekkari geeft tips voor verandering, vernieuwing én verrassing in de keuken. [naar artikel]
Al vijftien jaar is ze een vaste waarde op het vlak van gezond koken en Sandra Bekkari denkt nog niet aan stoppen, integendeel. De Vlaamse voedingsdeskundige lanceerde zopas nog maar eens een nieuwe titel, ‘Lang Leve(n) Gezond’. Daarin komen naast koken nog een hele resem andere aspecten van een gezond leven aan bod, maar natuurlijk stelen Bekkari’s recepten zoals altijd de show. Wij selecteerden onze drie favorieten. [naar artikel]
Sandra Bekkari inspireert al 25 jaar menig landgenoot tot een gezondere levensstijl. Begin deze maand stelde de bevlogen auteur een tiende kookboek voor: Fast Food 3. Hou je potten en pannen in aanslag, want speciaal voor HLN Shop geeft Sandra drie recepten uit dit nieuwe kookboek prijs. Vandaag deelt ze haar favoriete kipgerecht. [naar artikel]
De vraag ‘wat eten we vandaag’ is ongetwijfeld de meest gestelde vraag in elk huishouden. Geen zin om daar volgende week weer je hoofd over te breken? Dan snelt gezonde ‘fast food’-schrijfster Sandra Bekkari ter hulp met een weekmenu van 5 recepten die niet alleen gezond maar ook nog eens goedkoop zijn. Budgetkoken was nog nooit zo leuk én makkelijk. [naar artikel]
Pasen in het vooruitzicht, maar nog geen inspiratie voor de paasbrunch? Dankzij deze vijf recepten van Sandra Bekkari uit haar boek ‘Fast Food 3' tover je probleemloos een smakelijke én gezonde brunch op tafel. In de plaats van de typische wortelcake of asperges met een gekookt eitje kiest ze onder andere voor gevulde appels, bodemloze quiche en vooral: voor eindeloos eetgenot. Smakelijk! [naar artikel]
Sandra Bekkari inspireert al 25 jaar menig landgenoot tot een gezondere levensstijl. Begin deze maand stelde de bevlogen auteur een tiende kookboek voor: Fast Food 3. Hou je potten en pannen in aanslag, want speciaal voor HLN Shop geeft Sandra drie recepten uit dit nieuwe kookboek prijs. Vandaag staat er lasagne op het menu. [naar artikel]
Pasen in het vooruitzicht, maar nog geen inspiratie voor de paasbrunch? Dankzij deze vijf recepten van Sandra Bekkari uit haar boek ‘Fast Food 3' tover je probleemloos een smakelijke én gezonde brunch op tafel. In de plaats van de typische wortelcake of asperges met een gekookt eitje kiest ze onder andere voor gevulde appels, bodemloze quiche en vooral: voor eindeloos eetgenot. Smakelijk! [naar artikel]
Sandra Bekkari inspireert al 25 jaar menig landgenoot tot een gezondere levensstijl. Begin deze maand stelde de bevlogen auteur een tiende kookboek voor: ‘Fast Food 3'. Hou je potten en pannen in aanslag, want speciaal voor HLN Shop selecteerde Sandra haar drie favoriete recepten uit dit nieuwe kookboek. Voor een stevige start geeft ze vandaag haar lievelingsontbijt prijs. [naar artikel]
In haar kookboek ‘Framily Food’ deelt Sandra Bekkari (49) snelle recepten om samen te genieten met familie en vrienden. Meer dan ooit waakt ze ook zelf over een goede balans tussen werk en vrije tijd. “In de periode dat ik ‘Open Keuken’ presenteerde, zat deze verhouding niet goed”, getuigt Sandra in ‘Story’. Maar nu dochter Anna (17) stilaan haar vleugels uitslaat, heeft Sandra opnieuw meer tijd voor haar echtgenoot Peter (56). “Ik heb geen ambitie meer om een dagelijks kookprogramma te presenteren.” [naar artikel]
Zin in een frisse energieboost bij de eerste zonnestralen? Zet dan zeker een aantal voorjaarsvitaminen op het menu om de lente — of het weekend — goed in te zetten. “Magnesium vind je onder andere terug in bananen, noten en pure chocolade, en is onmisbaar voor een energiek gevoel”, zegt Sandra Bekkari. Ze stelde vijf recepten samen die je van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat van voldoende energie én voedingsstoffen voorzien. Laat die lente maar komen. [naar artikel]
Heb jij een airfryer in huis? Dan is de kans groot dat je er vooral ‘gezondere’ frietjes of kroketjes in klaarmaakt. “Toch kan je er volledige maaltijden in bereiden”, vertelt HLN-chef Sandra Bekkari. “Van ontbijt, tot tussendoortjes en een diner: alles kan.” Ze geeft tips om het meeste uit je heteluchtfriteuse te halen én deelt 3 exclusieve recepten om klaar te maken in de airfryer. “Zo krijg je een perfecte korst en een sappige garing.” [naar artikel]
Vitamine C is extra belangrijk voor onze weerstand in deze tijd van het jaar. Maar toch eten we er niet altijd genoeg van. Voordat we allemaal naar de supplementen grijpen, legt HLN-chef Sandra Bekkari uit hoe je meer vitamine C uit je voeding kunt halen én deelt ze 4 exclusieve recepten waarmee je er meteen heel wat van binnenkrijgt. “Een beetje van deze smaakmaker op je bladgroenten is een slimme zet.” [naar artikel]
De winter is in het land en dat voel je in het weekmenu van onze HLN-chefs Piet Huysentruyt, Sandra Bekkari en Jelle Beeckman. Sandra maakt een hartverwarmend stoofpotje en speculaaskoekjes om je vingers bij af te likken, Piet schotelt cannelloni en rodekoolsalade met rolmops voor, terwijl Jelle Beeckman je laat wegdromen van zonniger oorden met Thaise noedels. Smakelijk! [naar artikel]
Staat er aankomend weekend een paasbrunch op de planning, maar heb je geen idee wat te serveren? “Het moeten niet altijd alleen maar koffiekoeken, een traditionele omelet of pistolets met kaas zijn”, vertelt HLN-chef Sandra Bekkari. Ze deelt 5 tips én 5 exclusieve recepten om er een gezondere brunch van te maken, waarmee je iedereen tevreden stelt aan tafel. “Niet alles moet volledig zelfgemaakt zijn.” [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.