Gezond en lekker eten: daar draait het om in het leven van Karolien Olaerts. De dame is het brein achter de foodblog Karola’s Kitchen, dat sinds kort ook als kookboek in de rekken ligt. In onze videorubriek ‘… kopt binnen’ beantwoordt ze onder meer enkele vragen over gezond eten. “Het grootste misverstand over eten is dat er gezonde en ongezonde producten zijn”, vertelt de foodblogger. “Dat is niet zo. Je hebt alleen gezonde of ongezonde eetpatronen.” [naar artikel]
Van een Bourgondische chef zoals Piet Huysentruyt tot een gezondere kok zoals Sandra Bekkari: elke week deelt een Vlaamse culinaire topper zijn of haar favoriete eetadressen ter inspiratie. Vandaag duiken we met Karolien Olaerts in de foodbloggerwereld. Waar tafelt ze het liefst in haar vrije tijd? “Hier ligt de focus op de smaak van het eten, zonder allures, zoals het hoort.” Ze deelt haar 7 favoriete eetadressen in o.a. Gent en Sint-Gillis. [naar artikel]
Van een Bourgondische chef zoals Piet Huysentruyt tot een gezondere kok zoals Sandra Bekkari: elke week deelt een Vlaamse culinaire topper zijn of haar favoriete eetadressen ter inspiratie. Vandaag duiken we met Karolien Olaerts in de foodbloggerwereld. Waar tafelt ze het liefst in haar vrije tijd? “Hier ligt de focus op de smaak van het eten, zonder allures, zoals het hoort.” Ze deelt haar 7 favoriete eetadressen in o.a. Gent en Sint-Gillis. [naar artikel]
“Dat moet een misverstand zijn”, klonk het de afgelopen dagen al enkele keren in restaurant ‘t Misverstand in Sint-Martens-Bodegem. Aanleiding van de verkeerd verbonden telefoontjes is de gelijknamige televisiereeks, waarvan het tweede seizoen sinds kort loopt. [naar artikel]
“Dat moet een misverstand zijn”, klonk het de afgelopen dagen al enkele keren in restaurant ‘t Misverstand in het Vlaams-Brabantse Sint-Martens-Bodegem. Aanleiding van de verkeerd verbonden telefoontjes is de gelijknamige televisiereeks, waarvan het tweede seizoen sinds kort loopt. [naar artikel]
“Ik wil de Jeroen Meus van de Marokkaanse keuken worden.” Dat kopte uw krant in 2016 boven een interview met Ali Naimi (24) van wijk Luchtbal. Ali startte toen net met zijn eigen kookkanaal op YouTube en kookte ramadan-maaltijden voor heel de buurt. Nu opent hij zijn eigen zaak Le Sud op de Vlaamsekaai. [naar artikel]
Foodblogger Rens Kroes (33), de jongere zus van supermodel Doutzen Kroes, is in verwachting van haar eerste kindje.“Ik heb een kleine in de oven, in mijn oven.” Met die woorden kondigde ze het grote nieuws aan op Instagram. [naar artikel]
Overschotten groentjes? Een paar eieren? Kruiden die liggen te verpieteren? Foodie Jennifer Schleber van blog en boek Empty the fridge weet er wel raad mee. Zij inspireert ons met recepten die duurzaam én lekker zijn. [naar artikel]
Geen regeltjes, geen schuldgevoel: dat is de eetfilosofie van de Hasseltse foodblogster Laurence Bemelmans, aka As Cooked by Ginger. Ze tipt haar favoriete comfortfood, dat tóch bomvol groenten en fruit zit. [naar artikel]
Een erg smaakvolle en voedzame versie van het klassieke orloffgebraad. De koolrabi vervangt het varkensgebraad en de zware bechamelsaus wordt een lichtere peperroomsaus. TIP. Je kan dit ook met knolselder, zoete aardappel of courgetteplakjes maken. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.